AD homeoffice PET

GIGABYTE GSmart F240

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GSmart F240
5 2 hodnotení
Mobilný telefón 2.4 "320x240, Pamäť na 100 kontaktov, MicroSD až 32GB, fotoaparát 0.3Mpx, Bluetooth 2.1, micro USB, FM rádio, výdrž batérie až 300h
Kód:  XXRG050a1a Produktové číslo:  2Q001-F2401-750S

GIGABYTE GSmart F240

vlastnosti telefónu

122 mm

vypnuté
GIGABYTE GSmart F240

51 mm

vypnuté
GIGABYTE GSmart F240

12 mm

Hmotnosť telefónu: 128 g

Úhlopříčka displeje

2,4 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

nie je známe

typ operačného systému

Výdrž baterie

300 h

výdrž batérie

MicroSim

SIM (Dual SIM)

typ SIM karty

Rozměry

51 × 122 × 12 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

4 MB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

0,3 Mpx

fotoaparát

Připojení

nie je známe

pripojenie

SD karta

microSD (až 32 GB)

slot na pamäťové karty

Váha

84 g

hmotnosť telefónu

Hledáte Dual SIM tlačítkový telefon pro babičku nebo dědečka?Hledáte telefón, ktorý sa ľahko používa a má dlhú výdrž? Potom je GIGABYTE GSmart F240 horúcim kandidátom na výber. Má kvalitné spracovanie a nabíjačku bude nutné vyhledať iba raz za 12,5 dňa.Príjemným zistením je vstavaná baterka, ktorá príde za úplnej tmy iste vhod. 

kľúčové vlastnosti

  • Integrovaná svietidlo a FM rádio
  • Kvalitné dielenské spracovanie
  • Podpora dvoch SIM kariet
  • Extrémne dlhá výdrž na batériu až 12,5 dňa

Neujde vám žiadna momentka

Mobilný telefón GIGABYTE GSmart F240 je vybavený 2,4 "veľkým displejom s kvalitným zobrazením a jasnými farbami. Veľmi dobre na ňom vyniknú fotky nasnímané zadným fotoaparátom. Zachytíte s ním každú momentku, a že sa ich vďaka možnosti vloženia až 32GB microSD karty do telefónu zmestí! Všetky spomienky na rodinu a priateľov budete mať vždy pri sebe.

Pustite si FM rádio

Medzi ďalšie multimediálne funkcie patrí FM rádio a bezdrôtová technológia Bluetooth napríklad pre handsfree volanie, zdieľanie súborov s inými ľuďmi alebo napríklad spárovanie s bezdrôtovým reproduktorom. Telefón je založený na tlačidlovom ovládanie, nejedná sa teda o dotykové zariadenia. Nechýba tlačidlá pre zdvihnutie a položenie hovoru a číselná klávesnica, ktorá sa ľahko ovláda aj pohmate.

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE GSmart F240
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GSmart F240 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GSmart F240. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GSmart F240.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií