AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIGABYTE Z590I VISION D

Zobraziť katalóg
GIGABYTE Z590I VISION D
5 1 hodnotení
Základná doska Intel Z590, socket Intel 1200, PCI Express 4.0, 1× PCIe x16, 2× DDR4 3200MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Thunderbolt 4, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, Bluetooth, 8ch zvuková karta, formát mITX (Mini ITX)
Kód:  AGz590ivd Produktové číslo:  Z590I VISION D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE Z590I VISION D

Základná doska GIGABYTE Z590I VISION D vám pomôže k vytvoreniu vlastného ideálneho stroja, ktorý sa ľahko vysporiada s náročnými úlohami v oblasti dizajnu, úprav videa a 3D vykresľovania. Vyznačuje sa spoľahlivým výkonom, širokou konektivitou, rozšíriteľnosťou pre grafiku a ultra rýchlym úložiskom. Základná doska GIGABYTE Z590I VISION D s päticou LGA 1200 je určená pre procesory 10. a 11. generácie Intel Core.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE Z590I VISION D

  • Základná doska GIGABYTE Z590I VISION D pre procesory 10. a 11. generácie Intel Core
  • Hardvér PCIe 4.0 x16 pre najvýkonnejšie grafické procesory
  • Najvýkonnejší port USB-C Thunderbolt 4 pre vysokorýchlostné pripojenie
  • Intel 2,5GB LAN s vysokou šírkou pásma
  • Efektívne chladenie s vyhotovením Thermal Guard
  • Prémiový zvukový zážitok s technológiou DTS : X Ultra
  • Formát mITX

Podpora výkonnej grafiky dosky GIGABYTE Z590I VISION D na hardvéri PCIe 4.0

Základná doska GIGABYTE Z590I VISION D využíva priekopnícky dizajn hardvéru PCIe 4.0 x16 s prenosovou rýchlosťou až 31,5 Gb/s. Ten má zásadný význam pre úložisko s veľkou šírkou pásma a vysoko výkonné grafické alebo akceleračné karty. Doska je tak pripravená na inštaláciu profesionálnych grafických procesorov a podporí bez problémov aplikácie pre 3D vykresľovanie vo vysokom rozlíšení.

Široké možnosti pripojenia s Thunderbolt 4

Najvýkonnejší dostupný port USB-C Thunderbolt 4 prináša takmer neobmedzené možnosti pripojenia. Kompaktné riešenie s jediným káblom poskytuje najrýchlejšie pripojenie k akémukoľvek dokovaciemu alebo dátovému zariadeniu. Základná doska GIGABYTE Z590I VISION D tak umožní reťaziť viac zariadení súčasne prostredníctvom obojsmerného dátového kanálu s rýchlosťou 40 Gb/s, ktorý zahŕňa prevádzku PCIe aj DisplayPort. Môžete pripojiť viac vysokorýchlostných úložných zariadení a displejov HD než kedykoľvek predtým.

Plynulá sieťová prevádzka dosky GIGABYTE Z590I VISION D s Intel 2,5GB LAN

Intel 2,5GB LAN s vysokou šírkou pásma automaticky vyvažuje záťaž, prináša plynulejší tok dát a automatické okamžité prevzatie služieb pri prípadných chybách v prenose. Aplikácia cFosSpeed na správu sieťovej prevádzky pomáha skrátiť čakacie doby siete a udržiavať nízke rýchlosti odozvy.

Efektívne chladenie základnej dosky GIGABYTE Z590I VISION D

Esteticky nekonvenčne riešené zakrivené chladiče efektívne rozptyľujú teplo a aj pri veľkej pracovnej záťaži zabránia spomaleniu alebo zlyhaniu systému. Pokrývajú tepelne najkritickejšiu oblasť VRM a zaisťujú efektívnu dodávku energie pre stabilný výkon. Účinné tepelné riešenie pre disky M.2 s jedinečným Thermal Guard vyhotovením umožní neobmedzený výkon pri zápise a čítaní súborov.


Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel Z590 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel Z590 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 200 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC4080 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, DisplayPort IN, Thunderbolt 4 Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 bracket, USB-C 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE Z590I VISION D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE Z590I VISION D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z590I VISION D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z590I VISION D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE Z590I VISION D.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií