Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GILETTE Venus Smooth Set

Zobraziť katalóg
GILETTE Venus Smooth Set
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Holiaci Strojček, Holiaca Hlavica, Gél Na Holenie Satin Care
Kód:  VBAL480 Produktové číslo:  7702018516414

GILETTE Venus Smooth Set

Darčeková kolekcia GILETTE Venus Smooth Set v limitovanej edícii urobí radosť každej žene, ktorá sa o seba rada stará a dbá na upravený vzhľad. Obsahuje holiaci strojček, náhradnú holiacu hlavicu a gél na holenie. Dámsky holiaci strojček Gillette Venus Smooth skvele slúži na rýchle a pohodlné oholenie podpazušia, nôh i intímnych partií. Hodvábne hladkú pokožku zaručujú tri čepieľky s ochrannými vankúšikmi, ktoré dokonale kopírujú krivky tela. Veľkou prednosťou je aj zvlhčujúci pásik zaručujúci perfektný sklz strojčeka po pokožke. Pomocou výkyvnej oblej hlavice sa ľahko dostanete aj na ťažko prístupné miesta. V ruke sa vám bude strojček veľmi dobre držať vďaka rukoväti, ktorá perfektne sadne do ruky.

Kľúčové vlastnosti dámskej darčekovej súpravy GILETTE Venus Smooth Set

  • Darčeková súprava pre ženy GILETTE Venus Smooth Set v limitovanej edícii
  • Dámsky holiaci strojček Gillette Venus Smooth pre hodvábne hladkú pokožku
  • Je vybavený tromi čepieľkami s ochrannými vankúšikmi perfektne kopírujúcimi krivky tela
  • Zvlhčujúci pásik umožňuje pohodlný sklz strojčeka po pokožke
  • S výkyvnou oblou hlavicou sa dostanete aj na ťažko prístupné miesta
  • Dámsky gél na holenie Gillette Satin Care Sensitive na citlivú pokožku
  • Výťažky z aloe vera a vitamín E pokožku upokojujú a chránia pred podráždením
  • V súprave dostanete náhradnú holiacu hlavicu k holiacemu strojčeku Venus Smooth

Holiaca hlavica k dámskemu holiacemu strojčeku Gillette Venus Smooth s tromi čepieľkami

V darčekovej súprave nájdete náhradnú holiacu hlavicu k dámskemu holiacemu strojčeku Gillette Venus Smooth. Môžete ju použiť aj so všetkými holiacimi strojčekmi Venus, s výnimkou Simply Venus. Hlavica je vybavená tromi čepieľkami so zvlhčujúcim pásikom zabraňujúcim podráždeniu pokožky. Ľahko sa prispôsobí záhybom tela a dokonale tak oholí aj zle dostupné miesta. Obsahuje aj modrý indikačný prúžok, ktorý pomocou vyblednutiu signalizuje, že holenie už nie je optimálne.

Špičková starostlivosť o citlivú pokožku pomocou dámskeho gélu na holenie Gillette Satin Care Sensitive

Gél na holenie pre ženy s jemnou vôňou Gillette Satin Care Sensitive s objemom 200 ml je špeciálne vyvinutý na starostlivosť o citlivú pokožku. Obsahuje výťažky z aloe vera a vitamín E, ktoré pokožku počas holenia upokojujú a chránia pred podráždením a drobnými poraneniami. Zvlhčujúce zložky uľahčujú sklz strojčeka, či žiletky po pokožke a tým zaručujú hladké oholenie. Gél dodáva pokožke pohodlie a komfort a zanecháva ju saténovo jemnú a hladkú.

Obsah súpravy:

  • Dámsky holiaci strojček Gillette Venus Smooth
  • Holiaca hlavica Gillette Venus Smooth
  • Gél na holenie Gillette Satin Care Sensitive s objemom 200 ml

Zloženie britvy a čepele:
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tris(Di-T-Butyl)Phosphite, BHT, Glycol.

Zloženie gélu:
Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Myristic Acid, Parfum, PEG-90M, Lauric Acid, PTFE, PEG-23M, Propylene Glycol, Silica, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Silk, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, CI 42090.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GILETTE Venus Smooth Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Venus Smooth Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GILETTE Venus Smooth Set.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií