AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

GIRO Dime FS Mat Blue

Zobraziť katalóg
GIRO Dime FS Mat Blue
Prilba na bicykel – MTB na BMX detská, typ upínania otočné koliesko, MIPS, ABS, ABS škrupina a EPS pena a EPS, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, vhodná pre inline, hmotnosť 400 g, modrá farba
Kód:  SPTgir289nad Produktové číslo:  SPTgir289nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIRO Dime FS Mat Blue

Máte záľubu v cyklistike v náročnejšom teréne? Užívate si divokú jazdu na BMX bicykli? Potom by pre vás mala byť dôležitá kúpa prilby na bicykel, ktorá vám pri páde zaručí ochranu. Tento model je vzhľadom na svoje konštrukčné riešenie určený pre dieťa. Páčiť sa bude hlavne chlapcom. Prilba na bicykel je prispôsobená na hlavu s obvodom 47 cm, 48 cm, 49 cm, 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm a 55 cm a hmotnosť prilby je 400 g. Prilba na bicykel GIRO Dime FS Mat Blue je najlepšou možnosťou na jazdu na horskom bicykli, ale dá sa využiť aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel GIRO Dime FS Mat Blue pôsobí vzhľadovo veľmi dobre a zariadi tiež vysokú bezpečnosť. Pred kúpou prilby by ste si tiež mali overiť certifikácie, ktoré získala. Tento typ prilby na bicykel disponuje certifikáciou typu EN 1078. Na ešte väčšiu bezpečnosť disponuje technológiou MIPS, ktorá v prípade pádu zvládne absorbovať niektoré sily a zmierniť náraz. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto cyklo prilby tvorí ABS, ABS škrupina a EPS pena a EPS. Zapnutie prilby na bicykel je vďaka otočnému koliesku hračka. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 9 ventilačných otvorov. Prilba je pohodlná a bezpečná aj vďaka vystuženiu, ktoré vo vnútri má.

Podstatné parametre cyklo prilby GIRO Dime FS Mat Blue

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklistická helma
  • Ideálna pre dieťa
  • Obvod: 47 cm, 48 cm, 49 cm, 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm a 55 cm
  • Hmotnosť prilby je 400 g
  • Typ prilby na bicykel: MTB, BMX a Skate/Inline
  • Prilba na bicykel disponuje MIPS technológiou
  • Vo vnútri prilby sa nachádza: Coolmax výstelky
  • Zapínanie cyklo helmy: Otočné koliesko
  • Má reflexné prvky na väčšiu bezpečnosť
  • Počet ventilačných otvorov: 9

Technológia MIPS starajúca sa o bezpečie vašej hlavy

Cyklistická prilba zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá zaručuje vysokú ochranu vašej hlavy. Ak narazíte počas pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a umožnia pohyb škrupiny, a tak sa redukujú rotačné sily, ktoré môžu byť veľmi nebezpečné. Milimetrový pohyb vám príde ničotný, ale pri náraze zabráni poškodeniu mozgu. Nezanedbateľnou výhodou tejto technológie je to, že technológia tohto typu nepôsobí na vizuálnu stránku prilby.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Dieťa Hotovo!

Podľa dieťaťa

Pohlavie dieťaťa
Pre chlapcov Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
XS, S Hotovo!

Obvod hlavy

Minimálny obvod hlavy
55 cm Hotovo!

Technológia

Technológia
MIPS Hotovo!

Vlastnosti

Výbava
Reflexné prvky, Vypchávky, Otočné koliesko na nastavenie veľkosti Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky prilby na BMX
» Všetky MTB prilby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Dime FS Mat Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Dime FS Mat Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Dime FS Mat Blue.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií