AD elektro AD elektro

GIRO Fixture Mat Warm Black

Zobraziť katalóg
GIRO Fixture Mat Warm Black
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania otočné koliesko, in-mold, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, čierna farba
Kód:  SPTgir280 Produktové číslo:  768686382062

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIRO Fixture Mat Warm Black

Užívate si jazdu na bicykli v prírode? Potom by pre vás mala byť prioritou správna prilba na bicykel, s ktorou budete mať istotu bezpečia v prípade nehody. Tento model sa vďaka svojmu dizajnu hodí pre unisex. Obvod prilby na bicykel je 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm a 61 cm. Prilba na bicykel GIRO Fixture Mat Warm Black je robená predovšetkým na jazdu na horskom bicykli, ale preukáže sa aj na bežnej ceste. Pred kúpou prilby by ste si tiež mali overiť certifikácie, ktoré získala. Tento druh prilby na bicykel je vybavený certifikáciou typu EN 1078. Veľká časť bezpečnostnej technológie tohto modelu je tvorená In-mold. So zapnutím cyklo prilby nebudete vďaka otočnému koliesku bojovať. Poteniu hlavy sa vyhnete vďaka tomu, že má prilba 18 ventilačných otvorov. Aby bola prilba dostatočne komfortná a bezpečná, má vnútri vystuženie.

Základné prednosti prilby na bicykel GIRO Fixture Mat Warm Black

  • Pre každého cyklistu by mala byť dôležitá bezpečnosť, k tej potrebuje správnu prilbu
  • Navrhnutá pre unisex
  • Obvod: 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm a 61 cm
  • Typ cyklo helmy: MTB
  • Vnútri je prilba tvorená: Coolmax výstelky
  • Zapínanie prilby na bicykel: Otočné koliesko
  • Prilba s reflexnými prvkami
  • Počet ventilačných otvorov: 18
  • Veľkosť prilby na bicykel Giro: M/L
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Fixture Mat Warm Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Fixture Mat Warm Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Fixture Mat Warm Black.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií