Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA315842

GLYNT Nutri Shampoo 1 000 ml

Zobraziť katalóg
GLYNT Nutri Shampoo 1 000 ml
Šampón pre ženy a pre mužov, typ vlasov: suché a nepoddajné a krepovité, účinok: lesk, hydratácia, regenerácia a výživa - 32,90 €/1 l
Kód:  KSVL6363 Produktové číslo:  4034348041186

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GLYNT Nutri Shampoo 1 000 ml

Túžite po tom, aby vaše vlasy vyzerali vždy bezchybne? To všetko vám zaistí šampón Glynt s objemom 1000 ml. Strieborný šampón poteší všetky blondínky, ktoré milujú chladný tón blond farby. Tento typ šampónu nie je ideálny ako náhrada bežného umývania vlasov, využitie nachádza len v zosvetľovaní odtieňa. GLYNT Nutri Shampoo 1 000 ml je ideálny na suché a nepoddajné a krepovité vlasy. Tento typ je špeciálne vyvinutý pre ženy a pre mužov. Pokiaľ máte v obľube tekutý (klasický) typ šampónu, potom tento bude presne pre vás. Vašim vlasom nebude chýbať oslnivý lesk. Pokiaľ potrebujete mať dokonale hydratované vlasy, tento typ bol ideálnou voľbou. Vďaka jeho zloženiu budú vaše vlasy krásne vyživené a zregenerované.

Dôležité parametre šampónu GLYNT Nutri Shampoo 1 000 ml

  • S týmto šampónom docielite krásne a zdravé vlasy
  • Strieborný šampón zbaví vaše vlasy žltého odtieňa
  • Šampón Glynt s objemom 1000 ml
  • Typ vlasov: suché a nepoddajné a krepovité
  • Šampón pre ženy aj mužov
  • Dosiahnete tiež výrazný lesk
  • Vlasy krásne hydratuje
  • Pomôže vám s výživou a regeneráciou vlasov
  • Druh GLYNT Nutri Shampoo 1 000 ml: tekutý (klasický)

Zloženie

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocoyl Methyl Glucamide, Disosium Cocoyl Glutamate, Glycol Distearate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycol Distearate, Sodium Cocoyl/Olivoyl Hydrolyzed Oat/Wheat Protein, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Cassia Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chlorid, Sodium Arganamphoacetate, Lauryl/Myristyl Polyricinoleate, PCA Glyceryl Oleate, Fructosyl Cocoate / olivám, Citric Acid, Heptyl Glucoside, Sulfated Castor Oil, Lauryl Alcohol, Glycerín Dicaprylyl Ether, Sodium Benzoate, Parfum, Sodium Chloride, Hydrogenovaný ricínový olej, Cetyl Hydroxyetylcellulóza, Fructose, Hydrogensiričitan sodný, Sorbic Acid, Sodium Hydroxide, Linalool

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Lesk, Hydratácia, Regenerácia, Výživa Hotovo!
Typ vlasov
Suché, Nepoddajné a krepovité Hotovo!
Objem
1 000 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Hydratácia, Regenerácia, Výživa Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Suché, Nepoddajné a krepovité Hotovo!

Objem

Objem
1 000 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GLYNT Nutri Shampoo 1 000 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GLYNT Nutri Shampoo 1000 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GLYNT Nutri sampon 1000 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií