Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost AD 1. týden květen

GoClever TAB T76GPSTV + GPS mapy CZ/SK/PL

Zobraziť katalóg
GoClever TAB T76GPSTV + GPS mapy CZ/SK/PL
4,7 3 hodnotení
Tablet s DVB-T MP4 tunerom, Cortex-A5 1GHz, LCD 7 "800x480, RAM 512MB, interná pamäť 8GB, GPS, 2x Webkamera 0.3MPix + 2MPix, miniUSB, microSDHC slot, miniHDMI, integrovaná TV anténa, Google Android 4.0.3
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  PP692b9 Produktové číslo:  TAB T76GPSTV
GoClever TAB T76GPSTV + GPS mapy CZ/SK/PL 107,24 € Použité

GoClever TAB T76GPSTV + GPS mapy CZ/SK/PL

GoClever TAB T76GPSTV + GPS mapy CZ/SK/PL je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Parádne vybavený tabliet, ktorý okrem obvyklej výbavy disponuje televíznym tunerom! Vďaka nemu môžete sledovať vysielanie digitálnej televízie DVB-T kdekoľvek v dosahu signálu. Ponúka potrebné rozhrania, nový operačný systém Google Android 4.0.3 a výbavu zahŕňajúce GPS navigáciu s mapovými podkladmi CZ/SK/PL, kameru na zadnej strane aj webovú kameru pre ľahké vedenie videohovorov. Či už ho vezmete so sebou kamkoľvek, vždy poskytne všestranný multimediálny prehrávač s podporou mnohých formátov, čítačku kníh aj komfortný internetový prístup sa jednoduchým serfováním pomocou prstov na displeji podporujúce 5dotykové gestikulácia!

Výhodou tohto tabletu je aj HDMI pre prenos obrazu na veľkú plochu a konektor Micro USB typu OTG, Ktorý vám cez dodávanú redukciu umožní pripojiť flashdisky, klávesnice, ale aj 3G modem! Dáta v tabletu uložíte do pamäte s kapacitou 8 GB. Kapacitu môžete ďalej rozšíriť v Micro SDHC slotu. Vnútri je procesor typu Cortex A5, Ktorý obsahuje aj výkonnú grafickú časť pre svižnú akceleráciu grafiky v hrách i aplikáciách. Tablet dokáže potešiť aj dodávaným príslušenstvom, ktoré obsahuje navyše držiak a nabíjačku do auta! Nemusíte tak už nič dokupovať. Jeden tabliet zastane všetko, čo by sa vám na cestách mohlo šiknout.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever TAB T76GPSTV + GPS mapy CZ/SK/PL
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií