AP+ nový vizuál PET

GPS Evolve (MT3) - navigace přes BlueTooth, 32 kanálů, napájení solární + 230V + auto adaptér

Zobraziť katalóg
GPS Evolve (MT3) - navigace přes BlueTooth, 32 kanálů, napájení solární + 230V + auto adaptér
- GPS Evolve (MT3) - navigace přes BlueTooth, 32 kanálů, napájení solární + 230V + auto adaptér
Kód:  PP887s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GPS Evolve (MT3) - navigace přes BlueTooth, 32 kanálů, napájení solární + 230V + auto adaptér Predaj skončil

GPS Evolve (MT3) - navigace přes BlueTooth, 32 kanálů, napájení solární + 230V + auto adaptér

Ľahko použiteľný a veľmi presný GPS prijímač postavený na čipsetu MediaTek MT3 s 32 nezávislými kanály pre satelitnú navigáciu, ktorá ponúka navyše aj solárny panel pre pomocné napájanie, ktorý dokáže predĺžiť výdrž batérie pri práci na priamom slnku.Je tak ideálny pre použitie v automobile na palubnej doske a podobne.Vysokokapacitní Li-Ion batéria zabezpečí výdrž až nadstandardních 20 hodín, v spolupráci so solárnym panelom je možné dosiahnuť doby prevádzky cez 30 hodín.

Prijímač je vybavený rozhraním Bluetooth pre jednoduché bezdrôtové pripojenie k "chytrému" telefónu, kapesnímu počítaču alebo notebooku na vzdialenosť až 10 metrov.Vďaka modernému čipsetu a pokročilým vyhodnocovacom algoritmom je prijímač veľmi vhodný aj do neprístupnému terénu ako je hustý les, mestská zástavba a podobe.

Kompaktné a odolné prevedenie je vhodné pre navigáciu vo vozidlách, lietadlách, pri cyklistike i pěší turistiky v spojení s notebookom, PDA alebo "inteligentným" telefónom.Bezdrôtové prevedenie poskytuje vysokú voľnosť a flexibilitu použitia bez prekážajúce káblov.Vstavaná batérie je možné nabíjať tak z elektrickej zásuvky, tak i ze zdířky autozapalovače.

Prijímač sa dodáva v cenovo výhodnom balení bez softvéru, ale vďaka podpore štandardného protokolu NMEA je vhodný prakticky pre všetky súčasné navigačné programy, ako je napr.InfoMapa, SmartMaps, TomTom Navigator, Dynavix, PocketKIM, Navigon a množstvo ďalších.

Parametre a špecifikácie:
Čipset:MediaTek MT3
Počet kanálov:32
Rozhranie:BlueTooth (virtuální sériový port)
Protokol:NMEA 0183 v3.0, GGA, GSA, CHN, GSV, RMC, VTG
Štart:hot 1 s, warm 36 s, cold 37 s
Anténa:interné, zdierka pre externú anténu (MMCX konektor)
Rozmery:52 x 82 x 21 mm
Hmotnosť:70 gramov

Napájanie:
Vestavěná nabíjecí Li-Ion batérie 3,7 V (vyměnitelná), solárny panel
Nabíjanie:sieťový adaptér a autoadaptér
Výdrž:až 20 hodín, až 30 hodín v spolupráci so solárnym panelom

Presnosť:
Horizontálne:<3 m CEP

Prevádzkové podmienky:
Teplota:-10 Až +70 ° C
Vlhkosť:5% - 95% nekondenzujúca

Obsah balenia:
GPS prijímač
Batérie
Napájací AC adaptér
Autoadaptér
Manuál

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GPS Evolve (MT3) - navigace přes BlueTooth, 32 kanálů, napájení solární + 230V + auto adaptér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GPS Evolve (MT3) - navigace přes BlueTooth, 32 kanálů, napájení solární + 230V + auto adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GPS Evolve (MT3) - navigace přes BlueTooth, 32 kanálů, napájení solární + 230V + auto adaptér. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GPS Evolve (MT3) - navigace přes BlueTooth, 32 kanálů, napájení solární + 230V + auto adaptér. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GPS Evolve (MT3) - navigace přes BlueTooth, 32 kanálů, napájení solární + 230V + auto adaptér.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií