AP+ nový vizuál Opaľovacie prípravky

GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT

Zobraziť katalóg
GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka bergamot a mošus (pižmo), pôvod francúzske
Kód:  KPFC2570nad
GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT Predaj skončil

GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT

Ak ste zvyknutí na dámske vône, môžeme vám ponúknuť toaletnú vodu GUERLAIN. Dámska toaletná voda GUERLAIN vás bude sprevádzať pri každej náročnej úlohe. Kvetinovú vôňu dokážete rozoznať hneď na prvé privoňanie. Láska, vášeň a túžba patrí medzi silné emócie, ktorými je naplnený flakón tohto omamného parfumu. Sladká ovocná vôňa každému pripomenie romantické letné večery. Môžete s ňou počítať pri športových aj pracovných aktivitách. Dajte šancu toaletnej vode GUERLAIN a buďte sami sebou.

Kľúčové prednosti toaletnej vody GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT

  • Toaletná voda GUERLAIN obsahuje predovšetkým dámske zložky vôní
  • Pre hlavnú zložku je dominantná kvetinová kombinácia vonných tónov
  • S hlavnou zložkou je spojená aj vedľajšia ovocná kombinácia vonných tónov
  • Súčasťou vonných zložiek je tiež bergamot a mošus (pižmo)
  • Poteší vás pôvod francúzske toaletnej vody GUERLAIN
  • Vychutnajte si tú neuveriteľnú silu okamihu s touto vôňou

Toaletná voda GUERLAIN sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Začnite nový deň s toaletnou vodou GUERLAIN. Hlavná kvetinová a vedľajšia ovocná vôňa na vás okamžite zapôsobia starostlivo vyberanými ingredienciami. Zatiaľ čo si budete užívať prvý nádych živej a nevtieravej vône, osviežujúca zmes tónov vonných zložiek, ako je bergamot a mošus (pižmo), vo vás uchová nezabudnuteľné pocity sviežosti. Vkusný flakón francúzske toaletnej vody GUERLAIN podporí vaše sebavedomie a unesie vás za hranice prítomnosti. Táto toaletná voda bola prispôsobená na bežné dni aj slávnostnejšie večery. Určite si s ňou spojíte veľa nezabudnuteľných okamihov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií