AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, gloss onyx

Zobraziť katalóg
GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, gloss onyx
4,4 25 hodnotení
Okuliare na prácu s LCD monitorom, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP
Kód:  JD610f4 Produktové číslo:  PHA-00101Z

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, gloss onyx Predaj skončil

GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, gloss onyx

Okuliare Gunnar využívajú všetky pokročilé technológie, aby ich používanie zlepšilo používateľom prácu s počítačom a hráčom dodalo potrebnú presnosť. Ich jantárovo zafarbené sklá výrazne navyšujú kontrast, zdôrazňujú detaily a vizuálne vnemy každého, kto pracuje s počítačom. Zároveň minimalizujú nežiaduce lesknutie displeja a tlmia najtvrdšie časti farebného spektra. Vďaka všetkým uvedeným vlastnostiam minimalizujú očnú aj celkovú únavu pri sledovaní LCD displejov a zlepšujú reakcie, čo ocenia nielen náruživí počítačoví hráči, ale aj ľudia, ktorí musia s počítačom pracovať na každodennej báze.

Hlavným benefitom okuliarov Gunnar je pokročilá technológia i-AMP, ktorá vznikla vďaka intenzívnemu výskumu ľudského optického systému a jeho interakcie s digitálnymi zariadeniami. Na základe získaných poznatkov bol skombinovaný jedinečný materiál šošoviek s pokročilou geometriou a špičkovými povrchovými vrstvami. Ich kúpa sa vám vráti už po krátkom používaní vo vyššej produktivite a zároveň menšej únave.

Gunnar Gaming Collection MLG Phantom sú ľahké, univerzálne hráčske okuliare vyznačujúce sa druhou najväčšou šošovkou v sérii eSport. Obrúčky zo zliatiny hliníka a horčíka sú pevné a prostredníctvom ľahkej kovovej zliatiny vytvárajú optimálnu optickú stabilitu. Vďaka nastaviteľným silikónovým nosovým opierkam a zakriveným nožičkám perfektne držia na svojom mieste. Zakrivené konce nožičiek sa ergonomicky ohýbajú, a tak sa dokonale prispôsobia vášmu tvaru hlavy. Sú veľmi štíhle, aby rozptyľovali tlak zo slúchadiel a umožňovali pohodlné nosenie okuliarov aj slúchadiel naraz. Vymeniteľné koncovky nožičiek navyše vytvárajú nekonečné možnosti prispôsobenia vzhľadu na mieru práve vášmu vkusu. Ľahká konštrukcia a správne vyváženie zaručujú pohodlie aj pri dlhodobom nosení.

Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:

ideálne na hranie PC hier
vysoko detailný, ostrejší a čistejší obraz
zvýšenie kontrastu pre lepšie obrazové vnímanie
antireflexná vrstva redukuje odlesky a obrazový šum
zníženie únavy očí aj celkovej únavy
navýšenie očnej výdrže

Farebné vyhotovenie:
Šošovky:
jantárová
Obrúčky: onyx

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Použitie
Herné Hotovo!
Štýl
Moderný Hotovo!
Farba skiel
Jantárová Hotovo!

Použitie

Použitie
Herné Hotovo!

Štýl okuliarov

Štýl
Moderný Hotovo!

Farba

Farba skiel
Jantárová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám pocit že poslední dobou se mi lehce zhoršuje zrak od monitoru.Pomohou mi tyto brýle k zmenšení zhoršování zraku ???. Chtěl bych je používat na monitor ale nemám typický monitor ale TV také jsou brýle na TV vhodné ??? A občas koukám na videa na mobilu cca 3-4 hod ??? Fungují také na mobil ??? Děkuji za odpověd

Dobry den, okuliare su dobre aj na TN panel ? 27" Acer XG270HUAomidpx Gaming

Jak se dá reklamovat zboží tohoto druhu, když nefunguje - nebo-li nemá žádný účinek nebo naopak subjektivní potíže - jako bolest hlavy při delším nošení brýlí. Má to cenu jezdit až na pobočku, abych toto řešila tam osobně? Nebo jsem prostě vyhodila peníze za Vaše nepodložené záruky? Domohu se nějaké satisfakce?Na tyto obtíže se nedá přijít v době do 14dní přece.

Diskusia a poradňa k GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, gloss onyx
Príslušenstvo pre GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, gloss onyx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, gloss onyx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, Onyx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, Onyx. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom - fényes ónix.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií