AD homeoffice AD homeoffice

Hannspree Hannspad 133 TITAN 2

Zobraziť katalóg
Hannspree Hannspad 133 TITAN 2
Tablet 13.3" IPS 1920x1080, procesor Octu Core 1.5GHz Cortex-A9, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát zadný 5 Mpix + predný 2 Mpix, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, FM rádio, Micro USB, USB OTG, batéria 8000 mAh, Android 5.1
Kód:  HAN0310a3h2 Produktové číslo:  SN14TP1B2A Stránky výrobcu
Hannspree Hannspad 133 TITAN 2 Predaj skončil

Hannspree Hannspad 133 TITAN 2

Potrebujete pracovať v teréne, študovať počas dochádzania do školy alebo by ste sa radi zabávali pri cestovaní sledovaním filmov, ale nechce sa vám nosiť ťažký notebook? Tablet Hannspree Hannspad 133 TITAN je pre takéto účely ideálne riešenie. Jeho subtílne telo v sebe ukrýva hardvérovú výbavu, ktorá sa môže smelo merať s bežnými počítačmi. Uchováva si pritom prakticky kompaktné rozmery a pre prenášanie obzvlášť príjemnú nízku hmotnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný osemjadrový procesor si poradí so všetkými aplikáciami
  • Na skvelom Full HD displeji s 13,3" uhlopriečkou si užijete aj tie najmenšie detaily
  • Dve kamery vám umožnia fotiť aj komunikovať pomocou videohovorov
  • Vďaka nízkej hmotnosti sa veľmi pohodlne prenáša
  • Ovládanie až desiatimi prstami súčasne výrazne uľahčuje prácu s tabletom
  • Batéria s kapacitou 10 000 mAh pre dlhú výdrž
  • Moderný systém Android 5.1 Lollipop

Vysoký výkon a skvelý displej

Vysoký výpočtový výkon zaisťuje osemjadrový procesor s taktovacou rýchlosťou 1,5 GHz a 2 GB RAM pamäte. Vďaka nim si užijete rýchly chod aj tých najnáročnejších aplikáciach. Poradí si aj s plynulým prehrávaním videa vo Full HD rozlíšení, ktorého zobrazenie obstará úžasne jemný, detailný a sýty IPS displej. Ten okrem skvelého podania obrazu so 178° pozorovacím uhlom vyniká aj perfektnou odozvou na dotyky, ktoré zvláda spracovať až desať súčasne. Ovládanie tabletu je tak veľmi intuitívne a jednoduché.

Pripojíte všetko potrebné

Úžitkové vlastnosti tabletu ďalej zvyšujú nadštandardné možnosti konektivity. Vďaka zabudovanej WiFi anténe sa dostanete na internet, cez Bluetooth potom pripojíte bezdrôtové periférie ako je myš a klávesnica. Tie ostatné obslúži moderný USB štandard OTG. Kvalitný prenos obrazu na veľkú plochu obstará konektor Micro HDMI. Ako operačný systém tu figuruje Android 5.1 Lollipop s obchodom Play v ktorom nájdete tisíce aplikácií.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze na tabletu použít Windows? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Hannspree Hannspad 133 TITAN 2
Príslušenstvo pre Hannspree Hannspad 133 TITAN 2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hannspree HANNSPAD 133 TITAN 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hannspree HANNSpad 133 TITAN 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hannspree HANNSpad 133 TITAN 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hannspree HANNSPAD 133 TITAN 2.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií