Alzaboxy Q1 Star Wars

HaptX Gloves

Zobraziť katalóg
HaptX Gloves
Príslušenstvo – pre virtuálnu realitu, reálny pocit dotyku, viac ako 100 bodov odozvy
Kód:  HAPa01 Stránky výrobcu
HaptX Gloves Predaj skončil

HaptX Gloves

Ponorte sa do virtuálnej reality vlastným hmatom. Rukavice HaptX prinášajú do VR prostredia realistickú hmatovú odozvu patentovanú mikrofluidnou technológiou, ktorá pri dotyku vo virtuálnom svete napodobňuje skutočné materiály, a to vrátane štruktúry, kriviek a pohybu po nich. Zabezpečuje to viac než 100 bodov hmatovej odozvy so širokým rozpätím a kladením odporu až 2,5 kg. Rukavice zároveň veľmi presne zaznamenávajú pohyb ruky. S HaptX dostanete z virtuálnej reality ešte viac, či už ide o zábavu, praktický tréning, navrhovanie trojrozmerných objektov alebo vývoj samotných VR hier.

Kľúčové vlastnosti príslušenstva HaptX Gloves pre virtuálnu realitu

  • Rukavice pre virtuálnu reality
  • Reálna simulácia dotyku
  • Silná spätná väzba
  • Presné sledovanie pohybu
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HaptX Gloves. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HaptX Handschuhe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HaptX Handschuhe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HaptX kesztyű.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií