HERCULES DJ Control Wave pre iPad

Zobraziť katalóg
HERCULES DJ Control Wave pre iPad
Mixážny pult – bezdrôtový, Bluetooth 3.0, USB, Elegantné podsvietenie, DJUCEDTM DJW pre iPad, DJUCEDTM 40° pre Mac/PC, Vstavaná nabíjateľná batéria
Kód:  HER007 Produktové číslo:  4780754

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HERCULES DJ Control Wave pre iPad Predaj skončil

HERCULES DJ Control Wave pre iPad

Mixážny pult Hercules DJ Control Wave je darom z nebies pre nadšených muzikantov, ktorí vlastnia iPad. Tento kúsok má totiž k dispozícii celý rad vychytávok, ktoré vám v spojení s dotykovým tabletom doprajú neuveriteľne kreatívne možnosti. Jednoduché spárovanie pomocou technológie Bluetooth je otázkou okamihu a potom stačí tablet umiestniť do elegantnej kolísky a môžete začať. Dokonca nepotrebujete ani žiadnu kabeláž na napájanie, pretože mixážny pult má v sebe nabíjaciu batériu na celých 8 hodín.

Pult sa pýši podareným dizajnom a obsahuje všetko potrebné pre ovládanie dvoch samostatných stolov. Celkom 20 tlačidiel, 5 faderov pre hlasitosť, 6 otočných potenciometrov pre ladenie ekvalizérov, ale aj dve dominantné a pokovované jog kolieska. Nechýba ani výstup na slúchadlá pre počúvanie nasledujúcej skladby.

Súčasťou každého podobného zariadenia je aj veľmi vydarený softvér. Tentoraz ide o prepracovaný DJUCEDTM DJW pre iPad a DJUCEDTM 40° pre Mac aj PC. S jeho pomocou dokážete namiešať možno budúci hit pre letné klubové scény.

Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:

  • 2× "jog-wheels" s detekciou tlaku
  • 20 ovládacích tlačidiel
  • 6 otočných potenciometrov
  • 2 rotačné snímače pre jednoduché ovládanie slučiek
  • 5 faderov pre hlasitosť, výšky a crossfader
  • Softvér: DJUCEDTM DJW pre iPad, DJUCEDTM 40° pre Mac aj PC

Rozmery:
400 × 291,1 × 45 mm

Hmotnosť:
1,5 kg

Poznámka:
» Všetky DJ pulty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HERCULES DJ Control Wave pre iPad Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HERCULES DJ Control Wave pro iPad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HERCULES DJ Control Wave pro iPad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HERCULES DJ Control Wave pro iPad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hercules DJ Control Wave iPad.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií