AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BEPER 40999

Zobraziť katalóg
BEPER 40999
3,7 9 hodnotení
Alkohol tester digitálny, s hlasovým alarmom, rýchle vyhodnotenie výsledku, rýchla kalibrácia, 2 x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia)
Kód:  BEPAT01 Produktové číslo:  BEP-40999

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEPER 40999

Máte pochybnosti o stave alkoholu v krvi po poriadnom večierku a neodvažujú si sadnúť za volant? Vyskúšajte tento elektronický alkohol tester BEPER s prehľadným digitálnym LCD displejom a hlasovým alarmom, ktorý vám po fúknutí behom chvíľky ukáže hladinu alkoholu v krvi. Výsledok je zobrazený v jednotkách BAC aj g/l a je ideálny pre orientačnú dychovú skúšku, napríklad v autoškolách či pre kontrolu zamestnancov. Zariadenie disponuje predovšetkým rýchlou kalibráciou a vyhodnotením. Nechýba ani automatické vypnutie, ktoré zamedzí zbytočnému vybíjaniu. Je napájaný dvoma batériami typu AAA. Myslite na seba a svoje okolie a nesadajte za volant pod vplyvom.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný alkohol tester
  • Rýchly výsledok a kalibrácia
  • Zobrazenie výsledku na podsvietenom LCD displeji
  • Napájanie bežnými batériami typu AAA (nie sú súčasťou balenia)
  • Automatické vypnutie
» Ešte ste si nevybrali? Skúste sa pozrieť na kompletnú ponuku v kategórii Alkoholtestery.
Poznámka:
» Všetky alkohol testery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, četla jsem recenzi, že tento tester neukazuje přesně, co je na tom pravdy? A existuje nějaké osvědčení u těchto přístrojů, případně oficiální info o odchylce přesnosti výsledků ? Předem mnohokrát děkuji.

Diskusia a poradňa k BEPER 40999
Príslušenstvo pre BEPER 40999 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEPER 40999. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEPER 40999.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií