AP+ nový vizuál LEGO v APP pro AP+

Black & Decker ST5528

Zobraziť katalóg
Black & Decker ST5528
Strunová kosačka – elektrická, 550W, záber 28cm, teleskopická tyč, režim kosačky aj vyžínača, nastaviteľná druhá rukoväť, systém pohonu E-Drive
Kód:  BOD121n Produktové číslo:  ST5528 Stránky výrobcu

Black & Decker ST5528

Black & Decker ST5528 je elektrická strunová kosačka s výkonom 550 W, ktorú môžete využiť dvoma spôsobmi, ako kosačku alebo vyžínač. K pohodlnému prechádzaniu medzi týmito režimami prispieva technológia úpravy okrajov trávnikov AutoSelect. Po prepnutí z režimu kosačka na vyžínač sa automaticky znížia otáčky motora, čo vám umožní maximálne presnú prácu. Aby boli okraje vášho trávnika dokonalé, kosačka je vybavená vodiacim kolieskom. Patentovaná technológia E-Drive implementovaná v prevodovom systéme zaisťuje zvýšený výkon. Kosačka preto obstojí aj v ťažkých podmienkach napr. v prerastenej tráve. Vďaka záberu 28 cm pokosíte v priebehu chvíľky aj väčšie plochy. Veľkou výhodou tohto modelu je teleskopická tyč, pomocou ktorej si ľahko prispôsobíte výšku kosačky podľa svojej telesnej výšky.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon 550 W
  • Záber 28 cm
  • Teleskopická tyč na optimálne nastavenie výšky
  • Režim kosačky aj vyžínača
  • Systém pohonu E-Drive
  • Nastaviteľná druhá rukoväť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Black & Decker ST5528
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black&Decker ST5528.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií