AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

BOSCH TFB3302V

Zobraziť katalóg
BOSCH TFB3302V
5 2 hodnotení
Elektrický gril 1800 W, nepriľnavý povrch dosiek s kanálikom na odvod tuku, plynulá regulácia teploty, vyberateľné gril. dosky, grilovacia plocha 310 x 220 mm, výklopné nastaviteľné nožičky
Kód:  EAN0100 Produktové číslo:  TFB3302V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH TFB3302V

Elektrický kontaktný gril BOSCH TFB3302V s horným a dolným ohrevom je skvelým pomocníkom pre zdravú prípravu pokrmov. Ponúka tri pozície na grilovanie, a to zatvorený, otvorený gril alebo udržiavanie teploty. Výhodou je plynulá regulácia teploty s integrovaným tlačidlom a nastavenie správnej teploty pre veľké množstvo mäsa. O dosiahnutí požadovanej teploty vás informujú svetelné kontrolky prevádzky. Gril vyniká svojím ergonomickým tvarom a silným výkonom 1 800 W umožňujúcim jeho rýchle zahriatie a zachovanie konštantnej teploty pri grilovaní. Zdravé grilovanie zaručujú namazané ventily a podložka.

Hlavné prednosti

  • Tri pozície na grilovanie
  • Plynulá regulácia teploty
  • Silný výkon na rýchle zahriatie
  • Veľká grilovacia plocha
  • Vyberateľné dosky na grilovanie s nepriľnavým povrchom
  • Výklopné nastaviteľné nožičky

Zdravé a ľahké grilovanie

Spotrebič je vybavený veľkou grilovacou plochou a doskami na grilovanie s nepriľnavým povrchom a s kanálikom na odvod tuku. Dosky môžete vybrať a ľahko vyčistiť. Ďalšou vychytávkou sú výklopné nastaviteľné nožičky, vďaka ktorým môžete gril použiť na záhradné párty. Vrchnú grilovaciu plochu možno výškovo nastaviť na dokonalé prepečenie poriadneho kusiska mäsa. Nechýba ani praktický grilovací kompas. Gril vám nezaberie veľa miesta vďaka jeho vertikálnemu skladovaniu.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:

lakovaná oceľ

Príkon:
1 800 W

Rozmery:
120 × 390 × 325 mm

Rozmery grilovacej plochy:
310 × 220 mm

Hmotnosť:
3,9 kg

Farba:
antracit

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH TFB3302V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TFB3302V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH TFB3302V.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií