PET Vyhraj lístky na EURO 2024

Cel-Tec E10

Zobraziť katalóg
Cel-Tec E10
4,0 1 hodnotení
Kamera do auta uhol záberu 148°, FullHD, 2" farebný LCD, senzor Sony Exmor, G-Senzor, nahrávacia slučka, funkcia WDR na zábery v noci, parkovací režim, funkcia vypnutia mikrofónu, MicroSD až 32 GB
Kód:  CEL001r5 Produktové číslo:  1609-042 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cel-Tec E10


Snímajte detailné záznamy z jazdy

S palubnou kamerou Cel-Tec E10 zaznamenáte ostrý a detailný záznam z vašej jazdy a to za každých svetelných podmienok. Vďaka ľahkému nastaveniu bez žiadnych zbytočných volieb a ľahkému upevneniu na predné sklo si záznamovú kameru Cel-Tec jednoducho zamilujete.


Vynikajúca obrazová kvalita

Spojením špičkového senzora Sony Exmor a svetelného objektívu (F/2) so širokým uhlom pohľadu vzniká detailný Full HD obraz s minimom šumu. Funkcia WDR navyše zaručí dokonalé výsledky aj za zlých svetelných podmienok a v protisvetle.


vypnuté
Široký úhel záběru

Široký uhol záberu

Široký uhol záberu 148° zachytí celú scénu pred vozidlom, takže vám neunikne ani dianie v protismere. Navyše vďaka výbornej optike je eliminovaný nežiaduci efekt "rybieho oka".

vypnuté
Noční záznam

Nočný záznam

Špičkový snímač, čipset Novatek a funkcie WDR spoločne vytvárajú vynikajúci obraz za každých podmienok - vo dne, v šere, za dažďa, v noci, na neosvetlenej vozovke alebo v protisvetle.

vypnuté
G-senzor

G-senzor

Ak senzor zaznamená prudký pohyb kamery, napr. pri náraze, spustí nahrávanie a súbor uzamkne proti prepísaniu. Situácia tak zostane bezpečne uchovaná na pamäťovej karte.


vypnuté
Záznam do smyčky

Záznam do slučky

Už sa nemusíte starať o zaplnenie pamäte na vašej karte. Kamera automaticky prepisuje najstaršie záznamy, ktoré nie sú vopred uzamknuté.

vypnuté
Parkovací režim

Parkovací režim

Kamera aj po vypnutí pravidelne monitoruje otrasy a automaticky spúšťa 10 sekundový záznam. Po zapnutí budete informovaní o otrase, takže ihneď zistíte vinníka poničenia automobilu.

vypnuté
Barevný LCD displej

Farebný LCD displej

Pomocou zabudovaného LCD displeja ľahko nastavíte všetky dôležité funkcie, alebo si pozriete urobené nahrávky. Menu je navyše dostupné v češtine, takže nastavenie kamery zvládne naozaj každý.


V jednoduchosti je sila

Upevnenie kamery je naozaj jednoduché. Na čelné sklo stačí nalepiť držiak pomocou 3M pásky a kameru do neho jednoducho zasunúť. Vďaka systému rýchleho vysúvania kameru z držiaka ľahko vyberiete a uložíte do praktického vrecka, ktoré je súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká je výdrž baterie, pokud není na nabíječce? Pravidelně mám na nabíječce navigaci, takže potřebuji, aby kamera fungovala bez nabíjení? Jaký výrobce je v oblasti baterií nejlepší?

Diskusia a poradňa k Cel-Tec E10
Príslušenstvo pre Cel-Tec E10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec E10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec E10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec E10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cel-Tec E10.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií