P&G boost P&G boost

HECHT 518

Zobraziť katalóg
HECHT 518
4,2 6 hodnotení
Strunová kosačka – akumulátorová, 18V, 1.3Ah, Li-Ion, záber 22cm, dvojstrunová poloautomatická hlava, teleskopická rukoväť, nastavenie uhla sekacej hlavy
Kód:  BOW109b Produktové číslo:  HECHT518 Stránky výrobcu

HECHT 518

Tohto šikovného pomocníka pri údržbe záhrady si obľúbi naozaj každý. Ide o akumulátorovú strunovú kosačku Hecht 518, ktorá je svojou konštrukciou určená hlavne pre konečnú úpravu po hlavnom kosení okolo stromčekov, záhonov či plotov. Už sa nemusíte starať o otravné káble, ktoré sa neustále motajú pod nohami. Tento praktický vyžínač totiž disponuje 18 V Li-Ion batériou, ktorá poskytuje pre tieto úkony dostatočný výkon aj výdrž, takže sa môžete s prehľadom pohybovať kdekoľvek po záhrade bez nutnosti pripojenia elektrického prúdu.

Pohodlná vo všetkých smeroch

Po stránke komfortu ponúka tento model teleskopickú násadu, ktorú je možné prispôsobiť podľa výšky postavy. Pri kosení na svahu možno navyše sekaciu hlavu nastaviť do optimálneho uhla a otáčať ju do strán o 180°. Poloautomatická hlava má dve struny, o dĺžku ktorých sa stará odrezávač. Ak je struna veľmi krátka, stačí ľahko poklepať kosačkou o zem, struna sa automaticky predĺži a odrezávač ju automaticky upraví na potrebnú dĺžku. Pre maximálny komfortu a bezpečnosť poslúži ergonomicky tvarovaná rukoväť s protišmykovou vrstvou. Avšak najväčšou výhodou tejto kosačky je jej hmotnosť. S batériou váži iba 1,9 kg. Je teda veľmi obratná a práca s ňou je naozaj príjemná.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonná 18V Li-Ion batéria s kapacitou 1,3 Ah
  • Teleskopická násada
  • Nastaviteľná sekacia hlava
  • Ergonomická rukoväť
  • Nízka hmotnosť len 1,9 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtela bych se zeptat zvazuji zakoupeni strunove akumulatorove sekacky zn.HECHT a nevim jestli je v prislusenstvi i nabijecka s akumulatorem. Za odpoved dekuji

Diskusia a poradňa k HECHT 518
Príslušenstvo pre HECHT 518
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 518.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií