PET PET

Husqvarna 525 RX

Zobraziť katalóg
Husqvarna 525 RX
Krovinorez benzínový, 1 kW/25,4 cm, spotreba paliva 600 g/kWh, trávny kotúč Grass 255-4, strunová hlava T35 M10, nosný popruh Balance 35, hmotnosť 4,9 kg
Kód:  HSQ011b Produktové číslo:  9667768-01
Husqvarna 525 RX Predaj skončil

Husqvarna 525 RX

Výkonný krovinorez s jedinečnou ergonómiou a manévrovateľnosťou. Dvojtaktný motor X-Torq zaobstará vysoký výkon. Tiež znižuje množstvo škodlivých výfukových plynov o 75 % a spotrebu paliva až o 20 %. Celková konštrukcia je ľahko nastaviteľná podľa potrieb každého a zaistí pohodlnosť práce po dlhé hodiny. Oceníte intuitívne ovládanie, kde sú sýtič a palivové čerpadlo ľahko dosiahnuteľné a jednoducho ovládateľné. Uhlový prevod s vysokým krútiacim momentom a vyžínací nástroj rovnobežne so zemou zaisťuje najlepší sekací výkon.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon 1 kW
  • Zdvihový objem valca 25,4 cm
  • Spotreba paliva 600 g/kW
  • Hmotnosť 4,9 kg
  • Nosný popruh Balance 35
  • Jednoduché ovládanie
  • Strunová hlava Tap'n Go na rýchle vysúvanie struny

Jedinečná ergonómia a manévrovateľnosť

Pre maximálny komfort tu nájdete veľa noviniek od firmy Husqvarna, napríklad zalomené nastaviteľné riadidlá s ergonomickými rukoväťami pre pohodlný postoj a maximálny komfort. V cene je tiež zahrnutý popruh Balance 35. Ide o ergonomický popruh, ktorý optimálne rozloží záťaž na vaše ramená, hrudník a chrbát. Práca sa tak stane skôr zábavou. Všetko si navyše môžete nastaviť podľa vašich potrieb. Dlhý hriadeľ umožňuje dlhší dosah a uľahčuje kosenie trávy.

Jednoduché ovládanie

Ak máte skúsenosti s obvyklými problémami so štartovaním, tak v tomto prípade môžete obavy hodiť za hlavu. Motor a štartér boli navrhnuté tak, aby motor štartoval rýchlo a s minimálnou námahou. Nechýba tu tiež palivová pumpička. Samostatné štartovacie zariadenie umožňuje v prípade potreby ľahkú výmenu štartovacej šnúry. Ďalej tu nájdete aj vypínač STOP, ktorý sa po vypnutí vracia automaticky znovu do pohotovostnej polohy.

Súčasť balenia:

Nosný popruh Balance 35
Trávny kotúč Grass 255-4

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Husqvarna 525 RX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Husqvarna 525 RX.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií