PET PET

Mezisedačková nafukovacie výplň

Zobraziť katalóg
Mezisedačková nafukovacie výplň
5 2 hodnotení
Deka slúži na vyplnenie priehlbiny za prednými sedadlami a tým bráni poranenia psa pádom zo sedadla na podlahu pri prudkom brzdení.
Kód:  AUPR7497 Produktové číslo:  ZV20770
Mezisedačková nafukovacie výplň Predaj skončil

Mezisedačková nafukovacie výplň

Ak radi cestujete so svojim psíkom autom, možno sa vám bude hodiť táto premyslená pomôcka. Je jej nafukovacie výplň, ktorá slúži k zaplneniu priehlbiny za prednými sedadlami. Zabráni sa tak pádu psa zo sedadla pri prudšom brzdení, čo sa stáva aj napriek tomu, že je zaistený popruhy. Pomôcka mu ďalej zväčší bezpečný a pohodlný priestor až o tretinu. Je vyrobená z odolného hrubostenného kaučuku s protišmykovým povrchom, vo vnútri sú potom tri komory s rebrami, ktoré zabezpečujú stály tvar. Obzvlášť vhodné je používať výplň spoločne s autodeky.

vlastnosti

  • Univerzálna veľkosť
  • Odolné prevedenie s protišmykovou úpravou
  • Jednoduchá údržba vysávačom alebo kefou
  • Rozmery: 126 × 30 × 39 cm

Sada ďalej obsahuje elektrickú pumpu, ktorá sa dá napájať zo zapaľovača a univerzálny sadu nadstavcov, ktoré zároveň môžete využiť na nafukovacie bazény či lode.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mezisedačková nafukovací výplň . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mezisedačková felfújható padding.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií