PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MIO MiVue 518

Zobraziť katalóg
MIO MiVue 518
4,2 8 hodnotení
Kamera do auta do auta s GPS čipom, zobrazenie trasy na Google mapách, 2.4 "farebný LCD displej, Full HD, svetelnosť objektívu F2.0, G-senzor, automatické nahrávanie a foto režim, otočný držiak o 360 stupňov, automatická detekcia nehody, dlhý napájací kábel do auta
Kód:  PP303k Produktové číslo:  5415N4670051

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue 518

Záznamová kamera MIO MiVue 518 je pomocník zaznamenávajúci nielen audiovizuálne priebeh, ale cez GPS možno na Google mapách aj zobraziť presnú trasu . Využijete ju napríklad pre prípad preukázanie priebehu dopravnej nehody alebo len pre nahrávanie jazdy. U tohto modelu určite tiež oceníte širokouhlý objektív , Ktorý zaznamená veľkú časť scény pred kapotou. Kamera má citlivý CMOS snímač s rozlíšením 2 Mpx, ktorý umožňuje nahrávanie Full HD videí . Umožňuje záznam videa i zvuku v nepretržitej slučke, ktorá je uložená na microSD karte. Po nahratí plnej kapacity karty sa začne přemazávat a nahráva znova postupne od prvého fragmentu.

Výrobca do výrobku zabudoval nabíjaciu batériu, aby bolo možné kameru vybrať z držiaka a zaobstarať fotodokumentáciu nehody alebo inej udalosti. Kamera je vybavená režimom nahrávania udalostí, ktorý sa postará o zaznamenanie kľúčových okamihov. Zabudovaný G-senzor zaznamenáva zrýchlenie, spomalenie aj nárazy v 3 osiach. Ak prístroj zaznamená možnú nehodu , Senzor okamžite uloží záznam tejto udalosti, aby ho bolo možné ľahko vyhľadať. Spoločne s kamerou dostanete aj praktický otočný držiak s možnosťou otočenia až o 360 stupňov .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIO MiVue 518 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 518. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO 518 MiVue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO 518 MiVue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue 518.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií