PET PET

MTD 1043 AVS

Zobraziť katalóg
MTD 1043 AVS
Krovinorez – benzínový, 2-taktný motor, 43cc, 1.2kW, 11800 ot./min, záber struny 42cm, struna 2x2.4mm, strunová hlava Tip-automatík, záber noža 25.5cm, bike rukoväť, hmotnosť 9.5kg
Kód:  GAR457b2 Produktové číslo:  41AD71YB678 Stránky výrobcu

MTD 1043 AVS

Máte na záhrade či chalupe horšie prístupné miesta, kam sa nedostane bežná rotačná kosačka? Potom zvážte obstaranie praktického krovinorezu, s ktorým túto prácu zvládnete ďaleko ľahšie. Benzínový krovinorez MTD 1043 AVS disponuje výkonným motorom, takže sa vám nebude okolo tela pliesť žiadny kábel. Môžete si zvoliť či žaciu hlavu osadíte strunou alebo nožom. Stroj je vybavený praktickou, obojručnou rukoväťou v ergonomickom prevedení, bezpečným dvojhmatovým spínačom a klasickým mechanickým štartérom.

Kľúčové vlastnosti krovinorez MTD 1043 AVS

  • Pre vyžínanie svahov a iných ťažšie prístupných plôch
  • Benzínový krovinorez bez nepraktického kábla
  • Možnosť osadiť strunou alebo nožom
  • Obojručná ergonomická rukoväť
  • Kľukový hriadeľ uložený vo dvojici ložísk
  • Znížené vibrácie
  • Vysoké otáčky

Inovovaný benzínový motor krovinorezu

Poloprofesionálny krovinorez MTD 1043 AVS disponuje inovovaným motorom so systémom Full-crank. Ten spočíva v uložení hriadeľa motora vo dvojici ložísk, čo prináša rad výhod. Patria medzi ne menšie vibrácie a dlhšia životnosť benzínového motora a oveľa lepšie vyváženie samotného hriadeľa. Pri 11 800 otáčkach za minútu si môžete dovoliť pracovať bez väčšej námahy a zároveň veľmi efektívne.

Jednoduché a praktické použitie

S benzínovým krovinorezom MTD 1043 AVS hravo dosiahnete na stonky rastlín rastúcich príliš blízko múrov či kmeňov, kam by sa klasická rotačná kosačka nemohla dostať. Vďaka ergonomickej rukoväti stroj skvele padne do ruky a to aj v prípade práce vo svahu. Veľmi vhodné je použiť krovinorez v kombinácii s telovým postrojom, do ktorého sa ľahko pripne karabínou a časť jeho váhy sa z rúk prenesie na telo. Aj napriek jeho výkonnému motoru váži len niečo málo cez 9 kg a vďaka spomínaným zníženým vibráciám sa tak jedná o spoľahlivého poloprofesionálneho pomocníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jaký je u křovinořezu popruh,děkuji.

Diskusia a poradňa k MTD 1043 AVS
Príslušenstvo pre MTD 1043 AVS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MTD 1043 AVS.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií