Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Náhradné súpravy autožiaroviek

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Náhradné autožiarovky a poistky sú súčasťou povinnej výbavy motorových vozidiel. Všetky súpravy v našej ponuke sú homologované na prevádzku v EÚ, takže ich môžete používať v celej Európskej únii v súlade s platnými predpismi (majú viditeľne vyznačený homologačné symbol E).

Pokračovať

Náhradné žiarovky a poistky v povinnej výbave

Osobné a nákladné vozidlá

Podľa zákona je súčasťou povinnej výbavy každého osobného aj nákladného vozidla minimálne jedna náhradná poistka z každého druhu, ktorý obsahuje elektrická inštalácia vášho vozidla. V rámci žiaroviek je to jedna náhradná žiarovka od každého výmenného zdroja svetla (platí pre vonkajšie osvetlenie a svetelnú signalizáciu). Súčasťou povinnej výbavy je aj náradie potrebné na ich výmenu.

Motocykle a štvorkolky

Zo zákona vyplýva povinnosť mať minimálne jednu náhradnú poistku z každého druhu, ktoré sa nachádza na vašom motocykli alebo štvorkolke. Náhradné žiarovky síce súčasťou povinnej výbavy motocykla ani štvorkolky nie sú, avšak tiež ich so sebou odporúčame voziť.

Súpravy náhradných žiaroviek a poistiek

  • Pre konkrétny model – obsahujú všetko potrebné pre konkrétny model automobilu alebo motocykla.
  • Univerzálna súprava – vyberajte tak, aby súprava obsahovala všetky žiarovky a poistky, ktoré využíva váš automobil alebo motocykel (prípadne je potrebné skombinovať niekoľko súprav).
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
22 položiek

Náhradné súpravy autožiaroviek

V kategórii Náhradné súpravy autožiaroviek máme práve teraz na Alza.sk celkom 22 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné náhradné súpravy autožiaroviek Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie náhradné súpravy autožiaroviek Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii náhradné súpravy autožiaroviek recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií