AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

POWERPLUS POWDPG7545

Zobraziť katalóg
POWERPLUS POWDPG7545
Strunová kosačka – bez aku, 40V, Li-Ion, voľnobežné otáčky 8000/min, záber 300mm, struna 1.6mm, automatické odvíjanie struny, hmotnosť 3.3kg, batéria ani nabíjačka nie je súčasťou dodávky (možno objednať samostatne), systém DUAL POWER
Kód:  PWP0040 Produktové číslo:  POWDPG7545 Stránky výrobcu

POWERPLUS POWDPG7545

Nechajte finálne úpravy milovaného trávnika na profesionálov - teraz aj bez obmedzenia v podobe napájacieho káblu. Akumulátorová strunová kosačka Powerplus POWDPG7545 patrí medzi novinky svojej triedy. Za perfektnú cenu získate naozaj precízneho pomocníka, ktorý drobné úpravy okolo krovia, plotov či múrov zvládne ľavou zadnou. 

Kľúčové vlastnosti akumulátorovej kosačky Powerplus

  • Akumulátorová kosačka za skvelú cenu
  • Nebudete obmedzovaní káblami
  • Pracovný záber až 300 mm
  • Automatické odvíjanie struny
  • Teleskopická hliníková násada
  • Nízka hmotnosť - len 3,3 kg
  • Batéria a nabíjačka nie sú súčasťou balenia?!

Dostatočný výkon bez kábla s kosačkou Powerplus

Strunová kosačka Powerplus predstavuje inovatívny spôsob dodávania energie v podobe platformy Dual Power s 40 V Li-Ion akumulátorom. Ten sa hodí pre všetky AKU zariadenia nesúce označenie DUAL. Elektromotor dokáže roztočiť strunu až na 8 000 otáčok za minútu, čo bohato postačí na všetky úpravy. Tento model ale ponúka aj ďalšie vychytávky v podobe nastavení uhla kosenia alebo možnosti predĺženia teleskopickej hliníkovej rukoväte v rozsahu 530 – 900 mm. Iste oceníte aj ochranný kryt na kvety, bočné vodiace koliesko či automatické odvíjanie struny. Samozrejmosťou je aj mäkčené držadlo pre komfortnejšiu prácu.  

Produktové línie: DUALPOWER 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POWERPLUS POWDPG7545 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POWERPLUS POWDPG7545.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií