Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Reponio Plastová polica Arteo

Zobraziť katalóg
Reponio Plastová polica Arteo
Polica - rozsáhlé využití, domácí i profesionální použití, kompatibilní se závěsnými panely Reponio, rozměry: 60 × 12,5 × 3 cm
Kód:  REP0077 Produktové číslo:  ARTEO
Reponio Plastová polica Arteo Predaj skončil

Reponio Plastová polica Arteo

Police Reponio arte predstavuje ideálny úložný priestor do každej domácej i profesionálne dielne. Vyrobená je z veľmi ľahkého a vysoko odolného plastu, ktorý zabezpečí jej ľahkú údržbu. Police vyniká svojím variabilným použitím. Pomocou závesného systému Reponio si policu či jej viac kusov poskladáte totiž presne podľa seba. Kedykoľvek navyše zistíte, že policu potrebujete usporiadať inak, zaberie to vám to len malú chvíľku. Police Arte je pritom optimálne hlboká, čo umožní, že vybavenie budete mať uložené vždy prehľadne.

Kľúčové vlastnosti plastové police Reponio Arte

  • Polica vhodná do každej domácej i profesionálne dielne
  • Vyrobená z ľahkého a vysoko odolného plastu
  • Veľmi ľahko sa udržuje
  • Optimálne hlboká pre prehľadné uloženie vybavenie
  • Reponio Arte je plne kompatibilný so závesným systémom Reponio
  • Možno využiť tiež adaptér Verso
  • Farebné vyhotovenie: biele

Reponio Arte je kompatibilný so závesným systémom Reponio

Police Reponio Arte je plne kompatibilný so závesným systémom Reponio, případně lze využít také adaptér Verso. Ten umožní využiť polici bez nutnosti inštalácie závesných panelov. Toto riešenie je vhodné napríklad vtedy, keď si vystačíte s jednou policou, na ktorú uložíte drobné vybavenie či predmety. Policu teda môžete zavesiť na závesné panely Hare, hobby skrutkovacie panely Tomia či jednoduchú skrutkovacie lištu Verso . Police Reponio arte zaručí vždy dokonale prehľadné uloženie vášho príslušenstva.

Rozmery:
60 × 12,5 × 3 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Reponio Plastová polica Arteo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reponio Plastová police Arteo.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií