AP+ nový vizuál PET

Russell Hobbs 23410-56/RH Compact Grill

Zobraziť katalóg
Russell Hobbs 23410-56/RH Compact Grill
Elektrický gril pripraví až 3 porcie, grilovacia plocha 20 cm x 19 cm, drážky na odvádzanie prebytočného tuku do odkvapkávacej misky, nepriľnavý povrch, nastaviteľný uhol grilovacích plôch, možnosť skladovať vo vertikálnej polohe, plávajúce pánty sa prispôsobia rôznej hrúbke potravín, 1100 W
Kód:  RUHGR020 Produktové číslo:  23439036002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Russell Hobbs 23410-56/RH Compact Grill Predaj skončil

Russell Hobbs 23410-56/RH Compact Grill

Tento čierny elegantný a skladný kontaktný gril je perfektný na rýchlu prípravu jedla, keď sa ponáhľate, alebo deti si chcú dať niečo hneď, keď prídu domov zo školy. Práve na tomto kompaktnom grile si môžete pripraviť v priebehu pár minút čokoľvek, na čo ste práve dostali chuť. Výborným doplnkom je voľný kĺb, ktorý iste oceníte pri príprave jedál rôznej hrúbky. Vďaka výkonu 760 W je práca s týmto grilom naozaj jednoduchá a veľmi rýchla.

Kľúčové vlastnosti

  • Na prípravu 3 porcií (380 cm2)
  • Drážky na odvádzanie prebytočného tuku do odkvapkávacej misky - odstráni až 42 % tuku
  • Plávajúce pánty sa prispôsobia rôznej hrúbke pripravovaných potravín
  • Vhodné aj pre extra silné potraviny
  • Nastaviteľný uhol grilovacích plôch
  • Možnosť skladovať vo vertikálnej polohe na úsporu priestoru
  • Kontrolka zapnutia a teploty
  • Nepriľnavé grilovacie plochy na jednoduché čistenie
  • 1100 W

Jednoduchá údržba

Je výborný na grilovanie burgerov, kurčiat, klobások, prípravu syrových sendvičov. Vďaka inovatívnej konštrukcii odtečie až 42 % prebytočného tuku z jedla preč do oddelenej a odnímateľnej odkvapkávacej misky, a to bez straty chute a šťavnatosti. Nakoniec misku s prebytočným olejom vylejete a jednoducho dáte do umývačky. Grilovacie dosky sú potiahnuté nepriľnavým povrchom, vďaka čomu sa jednoducho a veľmi rýchlo čistia.

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Russell Hobbs 23410-56/RH Compact Grill Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs 23410-56/RH Compact Grill. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 23.410-56 / RH Kompakt Grill. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 23.410-56 / RH Kompakt Grill. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Russell Hobbs 23410-56/RH Kompakt Grill.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií