AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sencor SWM 160R

Zobraziť katalóg
Sencor SWM 160R
4,0 404 hodnotení
FM Transmitter – transmitter, USB 2.0, Line-In, bezdrôtový prenos MP3 cez FM, LCD, dobíjačka, 12V DC napájanie, diaľkové ovládanie
Kód:  JN391f2 Produktové číslo:  SWM 160R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWM 160R

Špičkový transmitter (vysielač) značky Sencor v matnom pogumovanom vyhotovení s veľkým podsvieteným LCD displejom. Tento model Vám ponúkne príjem rádiových vĺn FM s 206 kanálmi. Z rozhraní disponuje čítačkou pamäťových kariet, a to ako SD, tak aj MMC. Ďalej ponúka aj možnosť pripojenia USB úložiska pomocou zabudovaného vysokorýchlostného USB portu 2,0. Vďaka veľkému LCD displeju budete môcť intuitívne a ľahko ovládať hlasitosť, ladiť ekvalizér, alebo použiť niektoré funkcie na prehrávanie. Tento model je určený pre auto napájanie a vyžaduje napätie medzi 12 V až 24 V.

Parametre a špecifikácia:

Dizajn:
Matný pogumovaný povrch


FM modulátor:
206 FM kanálov

Podporované súborové formáty:
MP3, WMA

Rozhranie:
Čítačka pamäťových kariet: SD, MMC
USB port
Audio vstup

Displej:
LCD, podsvietený

Príslušenstvo:
Diaľkové ovládanie

Možnosti ovládania:
Ovládanie hlasitosti
Ekvalizér
Funkcie: pauza, späť, vpred

Napájanie:
12 – 24 V auto konektor

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Funguje Bezdrátový FM vysílač Sencor SWM 160 R propojením telefonu (zvuk) když nemám autorádio? Nebo musím pořídit reproduktory? Moc děkuji za radu K.

Dobrý den, má toto zařízení CE certifikát?

da sa na to pripojit mobil ???

Dobrý den,koupila jsem transmitter a po připojení mi hraje jen levý reprák, ale pravý vůbec. Můžete mi poradit, jak to udělat, aby hrály oba?

Dobrý den, asi jsem tupej, ale můžete mi poradit, jak se to ladí s USB? Flashku jsem vložil, naladil stejné frekvence na rádiu a transmitteru a nic, přitom na displeji běží název písničky a čas . U AUXoveho kabelu žádný problém.

Zdravim, ma funkciu zapamatania frekvencie/poslednej skladby skrz nejaku zaloznu bateriu?? Vdaka

Zdravím, chci se zeptat, jestli jde z usb portu dobíjet telefon při poslouchání hudby z karty sd.Díky

Asi po roce používání mi nyní po každém startu hraje písničky od začátku - z USB flasch disku. Tož jsem vložil SD kartu (3 různé kusy), ale to píše NO FILE. Nějak speciálně tu kartu formátovat? FAT to nevidí. No ono to nevidí ani všechny flash disky, ale jak poznat, kterou SD kartu to žere? Měl jsem předtím jiný Sencor a ten se tedy rozpadnul.

Dobrý den. Lze přímo na transmitteru přeskakovat mezi alby (respektive složkami), nebo je tato fce pouze na ovladači. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň. Je potrebné USB prípadne sd kartu pred použitím naformátovať ? Bohužiaľ mne ani jedna karta ani usb nefunguje v pristroji. Stale svieti na displeji no files napriek tomu že súbory (MP3) sú uložené.

123...
Diskusia a poradňa k Sencor SWM 160R
Príslušenstvo pre Sencor SWM 160R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SWM 160 R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SWM 160 R.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií