Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Star brite Prírodný ochranný olej na drevo 950 ml

Zobraziť katalóg
Star brite Prírodný ochranný olej na drevo 950 ml
Olej – zabraňuje černaniu tíkového dreva a prenikaniu vlhkosti (impregnuje), chráni proti škvrnám a vzniku plesní, poskytuje dlhotrvajúcu ochranu aj proti pôsobeniu slnka a soli, 950 ml ošetrí 15 – 20m2.
Kód:  AUPR219105 Produktové číslo:  55732
Star brite Prírodný ochranný olej na drevo 950 ml Predaj skončil

Star brite Prírodný ochranný olej na drevo 950 ml

Prírodný ochranný olej na drevo od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom nielen pre všetkých priaznivcov vodných dobrodružstiev na lodi. Tento prípravok na olejovej báze s vysokým ochranným účinkom odstraňuje nežiaduce znečistenie a škvrny z tíkového dreva aj ďalších svetlejších drevín. Prípravok poskytuje ochranu proti UV žiareniu a tiež odpudzuje nečistoty. Určite oceníte vodoodolné účinky a fakt, že je možné tento olej použiť aj proti škvrnám, plesniam a soli.

Kľúčové vlastnosti prírodného ochranného oleja na drevo Star brite, 950 ml

  • Prírodný ochranný olej na drevo Star brite s výhodným objemom 950 ml
  • Prípravok účinne chráni povrch od soli, UV žiarenia, plesne aj soli
  • Star brite vhodný na teakové drevo aj ďalšie svetlé dreviny
  • Vodoodolné impregnačné účinky
  • Odpudzuje ukladanie nečistôt

Návod na použitie:
Ak je drevo nové, ubezpečte sa, že na povrchu nie je prach a že je drevo zbavené žíl. Ak nie, opláchnite čistou vodou a nechajte dokonale uschnúť. Ak je drevo šedivé a vysušené, ošetrite ho najprv prípravkom Čistič dreva Star brite. Táto starostlivosť je nevyhnutná na dobré otvorenie pórov dreva a umožňuje oleju lepšie preniknúť do dreva. Nanášajte ochranu pomocou čistej handry, štetcom alebo najlepšie valčekom, aby ste predišli tvorbe peny. NECHAJTE DOKONALE USCHNÚŤ. Prípravok sa dobre rozotiera. Použite len malé množstvo prípravku. Väčšinou stačí jedna vrstva. Dlhotrvajúci účinok nie je ovplyvnený množstvom vrstiev! Utrite handrou nadbytok oleja, ktorý zostane na povrchu. Ak drevo vybledne rýchlo v priebehu niekoľkých týždňov (často v prípade dlhého dažďa), okamžite po aplikácii na horizontálne povrchy naneste znovu veľmi slabú vrstvu ochranného oleja po dobrom vykefovaní vlažnou vodou. Pozor: V prípade, že prípravok vytečie na inú časť povrchu ako na drevo, okamžite ho utrite s pomocou handry, skôr než zaschne. Pri prvých známkach starnutia aplikujte novú vrstvu. Ochranná vrstva nelepí, nemastí, dokonale preniká do dreva. Prirodzene obmedzuje starnutie bez popraskania povrchu. Nie je potreba drevo moriť! Aplikujte raz ročne na horizontálne povrchy po dôkladnom vyčistení. Na vertikálne povrchy a chránené povrchy stačí aplikovať raz za niekoľko rokov.

Bezpečnostné upozornenie:
Horľavé. V prípade požitia okamžite konzultujte s lekárom a ukážte mu obal alebo etiketu. UDRŽUJTE MIMO DOSAHU DETÍ!

Objem:
950 ml


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star brite Přírodní ochranný olej na dřevo 950 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií