AP+ nový vizuál LEGO SW Day - ucho

Jet Ski jet ski červená s modrými riadidlami

Zobraziť katalóg
Jet Ski jet ski červená s modrými riadidlami
Hojdačka rozmery 84 x 48 x 42 h / cm
Kód:  HRA1308b2 Produktové číslo:  ASRT7290100903315

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jet Ski jet ski červená s modrými riadidlami Predaj skončil

Jet Ski jet ski červená s modrými riadidlami

Prúdové lyže v podobe snežného skútra zachytia každé malé dieťa. Swing je jednou z najobľúbenejších detských zábavy a vaše deti sa s touto hračkou tešia veľa zábavy. Vyrobené z vysoko kvalitného plastu v červenej farbe. Pre lepšiu stabilitu má nohy a robustné rukoväte, aby sa zabránilo náhodnému skĺznutiu alebo pádu. Skládku môžete používať vo vnútorných aj vonkajších priestoroch, je ľahký, ľahko sa prenáša a je odolný voči poškodeniu.

Parametre a špecifikácie:

materiál:
kvalitný plast

Rozmery :
84 x 48 x 42 cm

Farebný dizajn:
red

Odporúčaný vek:
2+

Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode.

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Jet Ski jet ski červená s modrými riadidlami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Houpadlo Jet Ski červené s modrými řidítky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Houpadlo Jet Ski červené s modrými řidítky. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Houpadlo Jet Ski červené s modrými řidítky. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jet sísugrás piros piros kék kormányokkal.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií