AD 1. týden květen Effaclar

Homedics FAC-500RGA

Zobraziť katalóg
Homedics FAC-500RGA
5 2 hodnotení
Čistiaca sada – čistiaca kefa, 5 vymeniteľných hlavíc, vibračná pre ľahšie odstránenie nečistôt, vodeodolná pre použitie v sprche, prevádzka na batérie 2x AA
Kód:  HOMCP005 Produktové číslo:  HMDFAC-500RGA Stránky výrobcu
Homedics FAC-500RGA Predaj skončil

Homedics FAC-500RGA

Čistiaca súprava Homedics FAC-500RGA je šikovným pomocníkom všetkých dám, ktoré chcú mať pleť čistú a žiarivo jemnú, a pritom nemajú čas a peniaze na zdĺhavé a nie príliš lacné návštevy kozmetických salónov. Kefka má vibračný mód pre čo najjednoduchšie odstránenie nečistôt pleti, a celkom 5 vymeniteľných hlavíc, takže ľahko zvláda rôzne úkony. Homedics je navyše možné použiť aj v sprche, je kompletne vodoodolná.

Kľúčové vlastnosti čistiacej súpravy Homedics FAC-500RGA

  • Kefka pre jednoduché čistenie pleti až piatimi spôsobmi
  • 5 hlavíc – jemná, stredná a hrubá kefka, odstraňovač vrások a špongia na nanášanie krému
  • Vodeodolný prístroj možno používať aj v sprche
  • Batériová prevádzka na dve tužkové batérie
  • Čistiaca súprava Homedics má vibračný mód pre účinnejšie čistenie pleti

Jedna hlavica, kompletná starostlivosť o pleť

Hlavnou prednosťou čistiacej súpravy Homedics FAC-500RGA je kompaktnosť. V jednom malom ergonomicky tvarovanom prístroji nájdete kompletnú starostlivosť o vašu pleť. S klasickou kefkou vyčistíte pleť od bežných denných nečistôt až po odlíčenie mejkapu. Jemná kefka slúži na ošetrenie citlivých miest, napríklad okolo očí a úst. Hrubá kefka čistí pleť hĺbkovo a odstraňuje nečistoty z pórov. Nadstavec pre odstránenie vrások stimuluje vašu pleť a eliminuje vznik vrások. Nakoniec pleť ošetríte špongiou pre nanášanie hydratačných krémov, ktoré pleť po vyčistení upokoja a hydratujú.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dnes jsem si koupila přístroj a není rotační. Jak je to možné? Dekuji

Dobrý den, chci se zeptat. Přístroj je rotační či vibrační? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Homedics FAC-500RGA
Príslušenstvo pre Homedics FAC-500RGA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics FAC-500RGA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homedics FAC-500RGA Reinigungsbürste mit austauschbaren Köpfen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homedics FAC-500RGA Reinigungsbürste mit austauschbaren Köpfen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Homedics FAC-500RGA kefe cserélhető fejjel.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií