AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HOOVER FL700 011

Zobraziť katalóg
HOOVER FL700 011
5 1 hodnotení
Viacúčelový vysávač viacúčelový, 700W, hlučnosť 88dB, objem nádrže 0,95l, objem zbernej nádoby 0,95l, umývateľný vyberateľný filter, čistič tvrdých podláh, umýva/suší/vysáva, 6 rotačných kief Brushes Soft Touch, dvojitá zberná stierka, sklopný držiak, pridávanie čistiaceho prostriedku na rukoväti , farba tyrkysová
Kód:  CANVY0074 Produktové číslo:  39100327 Stránky výrobcu

HOOVER FL700 011

Vysávač HOOVER FL700 011 predstavuje komplexného pomocníka na upratovanie tvrdých podláh vo vašej domácnosti. Tento špičkový vysávač plní tri funkcie - podlahy vysáva, umýva aj suší, takže bude efektívne šetriť váš čas a energiu. Rozlúčte sa raz a navždy s mopom, vedierkom a mokrou podlahou!

Kľúčové vlastnosti

  • Vysáva, umýva a suší tvrdé podlahy
  • 6 rotačných kief Brushes Soft Touch
  • Sklopný držiak
  • Umývateľný filter

Upratovanie nikdy nebolo jednoduchšie

Vysávač Floormate je vybavený šiestimi rotačnými kefami, ktoré sa prispôsobia každému typu povrchu a dôkladne z neho odstránia všetky nečistoty, a to aj z medzier medzi dlaždicami. Tieto kefy môžete v prípade potreby odňať jedným stlačením tlačidla a používať ich môžete na všetky druhy tvrdých podláh, okrem neutesnených drevených podláh. 

Prechod medzi troma upratovacími režimami je riešený otočným tlačidlom na boku vysávača, dávkovač umývacieho prostriedku je šikovne umiestnený priamo pod držiakom prístroja. Držiak je sklopný, vďaka čomu výrazne uľahčuje upratovanie aj prenášanie a skladovanie vysávača. O maximálnu ochranu podláh počas upratovania sa starajú praktické gumové kolieska.  

Dokonale čisté podlahy

Veľkou výhodou tohto vysávača sú oddelené zásobníky na čistú a špinavú vodu. Počas umývania preto stále používate iba čistú vodu, čo je zárukou hygienickej čistoty podláh. Zásobník na špinavú vodu je priehľadný, a ak dôjde k jeho maximálnemu naplneniu, prístroj sa sám vypne. Samozrejmosťou je aj odnímateľný umývateľný filter, ktorý účinne zachytáva prach a pachy. 


Doplňujúce informácie:

Objem nádoby na čistú vodu:
0,95 l

Objem nádoby na špinavú vodu:
0,95 l

Objem nádoby na prach:
2,5 l

hmotnosť:
7,5 kg
 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
3,5 cm Hotovo!
Výška
10,09 cm Hotovo!
Hĺbka
2,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Tyrkysová Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
88 dB Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den mám dotaz ohledně tohohle vysavace jde používat i bez vody když třeba chci vysat parkety ? děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k HOOVER FL700 011
Príslušenstvo pre HOOVER FL700 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER FL700 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER FL700 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER FL700 011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER FL700 011.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií