AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

Hoover SC 96 DWR4

Zobraziť katalóg
Hoover SC 96 DWR4
4,5 8 hodnotení
Ručný vysávač – aku, doba chodu 14 min, doba nabíjania 16 h, typ batérie: Ni-Mh, umývateľný filter, hlučnosť 75 dB, kefová hubica a štrbinová hubica, výška 12 cm, šírka 14.5 cm, hĺbka 35.5 cm, biela farba
Kód:  CANVY0004 Produktové číslo:  39300141 Stránky výrobcu

Hoover SC 96 DWR4

Stáva sa vám, že doma nechtiac rozsypete omrvinky, kávu alebo napríklad cukor? Aby ste ten neporiadok upratali, musíte ísť pre veľký vysávač a nemotorne s ním manipulovať? S praktickým ručným vysávačom Hoover SC 96 DWR4 môžete zabudnúť na všetku tú zbytočnú námahu. Jeho výkonný motor si poradí s akoukoľvek špinou, navyše sa s ním vďaka niekoľkým pribaleným nadstavcom a možnosti sklápať hubicu až o 90° dostanete aj do ťažko prístupných miest.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené na suché vysávanie
  • Automatické čistenie filtra
  • Ľahké vysypanie prachu pomocou otvoru
  • Ergonomické držadlo
  • Umývateľný filter
  • Integrovaná kefa a hubica

Pri používaní oceníte, že je napájaný akumulátorom. Vďaka tomu sa vám nebudú pod rukami pliesť žiadne káble, pritom dokáže poháňať vysávač viac ako 20 minút. Príjemný je tiež systém vyprázdňovania nádoby na prach. Stačí ju jedným stlačením otvoriť a nahromadenú špinu vysypete rovno do odpadového koša, bez toho, aby ste s ňou prišli do kontaktu.

 

Parametre a špecifikácia

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Mäkké povrchy, Čalúnenie Hotovo!
Typ napájania
Aku Hotovo!
Doba nabíjania
16 h Hotovo!
Doba chodu
14 min Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Mäkké povrchy, Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
75 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
14,5 cm Hotovo!
Výška
12 cm Hotovo!
Hĺbka
35,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych ruční vysavač pro auto do garáže s držákem na zeď. Jak jsem pochopil tento vysavač má držák na zeď který se dá přišroubovat v součásti balení. Prosím o potvrzení.

Diskusia a poradňa k Hoover SC 96 DWR4
Príslušenstvo pre Hoover SC 96 DWR4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER SC 96 DWR4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER SC 96 DWR4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER SC 96 DWR4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER SC 96 DWR4.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií