Hot wheels track builder box super rýchly štart

Zobraziť katalóg
Hot wheels track builder box super rýchly štart
5 1 hodnotení
Autodráha – skladacia, 3 trate na dráhe, pre deti od 4 rokov, dráha a 2 autíčka súčasťou balenia, materiál plast
Kód:  HRAnk004706 Produktové číslo:  0887961924688

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hot wheels track builder box super rýchly štart Predaj skončil

Hot wheels track builder box super rýchly štart

Autodráha Hot Wheels track builder box je stavebnica, ktorú si vaše deti zamilujú! Obsahuje všetko, čo potrebujete na vytvorenie pretekárskej dráhy, po ktorej môžete pretekať na ceste do cieľa. Obsahuje tri jedinečné kaskadérske dráhy, dvojité slučky, skok z rampy a úžasnú zostavu, na ktorej autíčka zažijú nezabudnuteľné dobrodružstvo. Okrem toho autodráha podporuje kreativitu dieťaťa. Autodráha Hot Wheels track builder box super rýchly štart je vhodná pre deti od 4 rokov. Farby a vzhľad sa môžu líšiť.



Hlavné výhody autodráhy Hot Wheels track builder box 

  • Auto sa vydáva na jazdu plnú prekvapení a zaujímavých prekážok
  • Obsahuje otočný odpaľovač 
  • Postupne vypúšťate ďalšie a ďalšie autíčka
  • Obsahuje tri jedinečné kaskadérske dráhy, dvojité slučky, skok z rampy a úžasné nastavenie
  • Zažite dobrodružnú jazdu
  • Jednoduché skladovanie v škatuli
  • Pomáha rozvíjať logické myslenie dieťaťa
  • Autodráha Hot Wheels track builder box je vhodná pre deti od 4 rokov

Zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo s autodráhou Hot Wheels track builder box 

A je to tu! Dobrodružstvo s autodráhami Hot Wheels track builder box sa môže začať. Autíčko vyráža na jazdu plnú prekvapení a zaujímavých prekážok. Autodráha je zároveň stavebnicou, ktorú musíte postaviť, než sa vydáte na dobrodružnú jazdu. V sade nájdete nevyhnutné súčasti na troch jedinečných kaskadérskych dráhach, medzi ktorými nájdete dvojité slučky, skok z rampy aj parádnu zostavu. Autíčka tak musia prejsť ostrou otáčkou. Kto bude rýchlejší?

Autodráha Hot Wheels s otočným odpaľovačom

Autodráha Hot Wheels track builder box má k dispozícii otočný odpaľovač, ktorým postupne vypúšťate ďalšie a ďalšie autíčka. Ktoré autíčko zvládne prejsť desivou dráhou so štyrmi únikovými cestami?

Autodráha Hot Wheels rozvíja predstavivosť a kreativitu

Autodráha Hot Wheels track builder box rozvíja predstavivosť a kreativitu. Je to skvelá zábava, ktorú si deti behom okamihu zamilujú. Autodráha sa dá veľmi jednoducho zložiť do škatule, takže vám nebude pri skladovaní zaberať príliš veľa miesta.



Poznámka:
» Všetky Hot Wheels autodráhy

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky autíčka pre najmenších
» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hot wheels track builder box super rýchly štart Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hot wheels track builder box super rychlý start. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hot wheels Track Builder Stunt Box. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hot wheels Track Builder Stunt Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hot wheels track builder box szuper gyors indítás.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií