Hot Wheels Trail Builder Super dráha

Zobraziť katalóg
Hot Wheels Trail Builder Super dráha
Hot Wheels – odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAif0586 Produktové číslo:  0746775184896

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hot Wheels Trail Builder Super dráha Predaj skončil

Hot Wheels Trail Builder Super dráha

Herná súprava Hot Wheels Track Builder Super dráha bude perfektným doplnkom každej detskej izby. V súprave nájdete najrôznejšie zákruty, skokanské mostíky, prekážky a ďalšie dôležité časti pre vytvorenie dokonalej autodráhy. Jednotlivé dieliky k sebe dokonale pasujú, vďaka čomu sa dráha ľahko zostavuje.

Kľúčové vlastnosti

  • S hernou súpravou vytvoríte perfektnú autodráhu, s ktorou sa každé dieťa zabaví na dlhé hodiny
  • Súčasťou sú napríklad najrôznejšie skokanské mostíky, zákruty a odpaľovacie zariadenia
  • Hračka podporuje detskú predstavivosť a motoriku
  • Vyhotovenie z kvalitného plastu zaručí dlhú životnosť
  • Vhodné pre deti od 5 rokov

Zábava na dlhé hodiny

Herná súprava Hot Wheels ponúka veľké množstvo možností zostavenia dráhy. Okrem dvoch áut obsahuje aj veľa zákrut či skokanské mostíky, ktoré zaistia ešte väčšiu zábavu počas každého závodu alebo najrôznejších kaskadérskych kúskov. Všetky komponenty sú vyrobené tak, aby k sebe presne pasovali, čím umožňujú jednoduché zostavenie autodráhy. Súčasťou je aj návod, kde je vyobrazených niekoľko variantov.

Rozvíja detskú fantáziu

Hračka napomáha svojimi vlastnosťami rozvíjať detskú fantáziu. Je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý bezpečne vydrží takmer každé detské zaobchádzanie. Kvôli drobným častiam sa hodí pre deti staršie ako 5 rokov.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
5 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
5 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hot Wheels Trail Builder Super dráha Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hot Wheels Track Builder Super dráha. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hot Wheels Track Builder Super-Track. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hot Wheels Track Builder Super-Track. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hot Wheels Super Track pályaszett.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií