BOOST JBL BOOST JBL

Hotpoint-Ariston ENTYH 19261 FW

Zobraziť katalóg
Hotpoint-Ariston ENTYH 19261 FW
5 2 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 190.5cm, A+, objem chladnička/mraznička 316/62l, mraziaci výkon 5kg/24hod., hlučnosť 46dB, SuperFreeze, SuperCool, NoFrost, antibakteriálna ochrana
Kód:  FBC2085h Produktové číslo:  ENTYH19261FW
Hotpoint-Ariston ENTYH 19261 FW Predaj skončil

Hotpoint-Ariston ENTYH 19261 FW

Hotpoint-Ariston ENTYH 19261 FW je moderná kombinovaná chladnička s mrazničkou hore v exkluzívnom nerezovom prevedení. Ponúka energeticky šetrnú prevádzku, veľký úložný priestor a veľa špičkových technológií. Spotrebič spadá do triedy A+ a spotrebuje len 350 kWh za rok. Pri náhlom výpadku prúdu zabezpečí optimálne podmienky vašim potravinám ešte ďalších 8 hodín.

Chladnička disponuje vnútornou kapacitou 316 litrov, čo poteší aj väčšie domácnosti. Dômyselne riešený interiér je vybavený 3 priestrannými policami z tvrdeného skla, špeciálnou priehradkou Food Care Zone, 2 zásuvkami s reguláciou vlhkosti na čerstvé ovocie a zeleninu aj praktický držiak na víno. Využiť môžete aj výkonn mrazničky s objemom 62 litrov. Pre bezpečné uskladnenie mäsa, rýb aj zeleniny využijete transparentnú priehradku a 2 poličky vo dverách. Mraznička je vybavená mraziacim výkonom 5 kilogramov za 24 hodín. Teplotu chladiacej i mraziacej časti možno navyše samostatne regulovať podľa potreby.

Spotrebič vás poteší inovatívnymi technológiami Super freez a Super cool, vďaka ktorým jednoducho aktivujete super rýchle chladenie aj mrazenie. Chladnička ďalej disponuje systémom No frost, a nie je ju preto potrebné manuálne odmrazovať. Na zlé dovretie dvierok či dlhší čas oneskorenia otvorenej chladničky vás upozorní akustický signál. Povrch spotrebiča je ošetrený špeciálnou antibakteriálnou ochranou, ktoré poskytne dlhú životnosť dvernému tesneniu, a vďaka ktorej budú vaše potraviny vždy chránené pred nežiadúcimi mikroorganizmami.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u lednice Hotpoint ariston enyth 19261 FW nám chybí spodní a horní úchyt pro otočení dveří ledničky. Prosím o dodání, popř. doobjednání tohoto úchytu. Lednice byla dodána dnes 10.2.2015

Diskusia a poradňa k Hotpoint-Ariston ENTYH 19261 FW
Príslušenstvo pre Hotpoint-Ariston ENTYH 19261 FW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON ENTYH 19261 FW.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií