PET AD homeoffice

Hotpoint-Ariston WMTF 622 H EÚ

Zobraziť katalóg
Hotpoint-Ariston WMTF 622 H EÚ
4,0 2 hodnotení
Práčka plnená zhora vrchom plnená, A++, 6 kg, 1200 ot., Eco Saver- úspora energie, Množstevná automatika, Kontrola vyváženosti bielizne, odložený štart, Prídavné plákanie, V x Š x H 85 x 40 x 60 cm
Kód:  FAP1473k Produktové číslo:  WMTF622H
Hotpoint-Ariston WMTF 622 H EÚ Predaj skončil

Hotpoint-Ariston WMTF 622 H EÚ

Úsporná a moderná práčka Hotpoint-Ariston je vyrobená v energetickej triede A++. Kapacita 6 kg bielizne je dostačujúca pre bežnú rodinu. Na výber máte možnosť si vybrať až z 18 prednastavených programov prania. Práčka má praktické horné plnenie, na ktorom je prehľadný displej na zobrazenie všetkých údajov o praní. Ďalšou prednosťou tejto práčky je množstevná automatika, kontrola vyváženosti bielizne, odložený štart, ukazovateľ dĺžky pracieho cyklu, prídavné plákanie a technológia odstraňovania škvŕn Anti-Stain.

Hlavné prednosti:

  • Eco Saver: (bavlna, syntetika, rýchly 30 min), pranie v studenej vode pri zmenenej rotácii bubna
  • Digitálny displej
  • Množstevná automatika
  • Kontrola vyváženosti bielizne
  • Odložený štart
  • Ukazovateľ dĺžky pracieho cyklu
  • Prídavné plákanie
  • Technológia odstraňovania škvŕn Anti-Stain

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vybírám u Vás pračku a zajímaly by mě doplňující informace. Jaký je rozměr plnicího otvoru? Ukazuje pračka zbytkový čas do konce praní? (píšete, že ukazatel délky cyklu tam je, ale zda se v průběhu praní čas odečítá, aby jen na začátku neinformoval o délce) Má funkci zastavení bubnu v poloze dvířek nahoře? Prosím o seznam programů, které obsahuje (našla jsem na netu návod, ale přehled programů v něm nebyl) https://www.alza.cz/hotpoint-ariston-wmtf-622-h-eu-d2646278.htm?catid=18852777#popis Děkuji.

Diskusia a poradňa k Hotpoint-Ariston WMTF 622 H EÚ
Príslušenstvo pre Hotpoint-Ariston WMTF 622 H EÚ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON WMTF 622 H EU.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií