AlzaBoxy Q1 LEGO v APP pro AP+

House of Marley Get Together - denim

Zobraziť katalóg
House of Marley Get Together - denim
Bluetooth reproduktor 16W, Bluetooth 4.1, AUX vstup, doba prehrávania až 8 hodín
Kód:  HMR0022j Produktové číslo:  EM-JA006-DN Stránky výrobcu
House of Marley Get Together - denim Predaj skončil

House of Marley Get Together - denim

Get Together od House of Marley spája dohromady svety plnohodnotného prednesu s použiteľnosťou kdekoľvek v exteriéri. Jeho základom sú drevené bambusové panely, ktoré skvele vyzerajú, sú príjemné na dotyk a navyše pochádzajú z certifikovaných udržateľných zdrojov (FSC). Celá konštrukcia využíva kvalitných recyklovateľných materiálov a nezaťažuje preto životné prostredie. Či už sa jedná o komponenty z hliníka, alebo špeciálnej textílie REWIND, ktorá je z tretiny tvorená kanabisom, z ďalšej tretiny bio bavlnou a z posledných 40% recyklovanými PET fľašami.


Kľúčové vlastnosti

  • dotiahnutá konštrukcia z recyklovateľných materiálov
  • elegantné a na dotyk príjemné bambusové panely
  • dvojpásmová stereofónna ozvučnica s basreflexom
  • prenos bezdrôtovo s Bluetooth 4.1 + EDR
  • 3,5mm linkový vstup pre spojenie káblom
  • výdrž na batériu až 8 hodín prehrávania
  • USB pre dobíjanie inteligentných telefónov, tabletov ...

Zaplňte miestnosť, záhradu alebo pláž hudbou!

Get Together využíva plnohodnotné dvojpásmové stereofónne konštrukcie s basreflexom. Základom sú dva 3,5 "stredobasové meniče a rovnaký počet 1" výšok. Zvuk je presný, rázny vo všetkých detailoch a má hlboké a silné basy. Batéria s výdržou 8 hodín vás zbaví potreby pripojenia do elektrickej siete, takže môžete počúvať skutočne kdekoľvek. USB v zadnej časti môžete navyše využiť na dobitie ľubovoľných prenosných zariadení.


Bezdrôtovo aj s káblom

O bezdrôtovú komunikáciu s vašimi mobilnými telefónmi sa stará technológia Bluetooth v4.1. Systém ponúkne rýchle párovanie a funkciu opätovného spojenia s posledným spárovaným zariadením. K základnej obsluhe môžete využiť dotykové ovládanie priamo na hornej strane reproduktora. V prípade, že váš zdroj nepodporuje bezdrôtový prenos, je k dispozícii aj klasický 3,5 mm linkový vstup (je však potrebné zakúpiť vhodný kábel) .


Štandardné príslušenstvo:
Napájací zdroj

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre House of Marley Get Together - denim
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Get Together - denim. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Get Together - Denim. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: House of Marley Get Together - denim.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií