Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP DisplayPort na VGA

Zobraziť katalóg
HP DisplayPort na VGA
5 3 hodnotení
Redukcia (AS615AA)
Kód:  HPBP2501 Produktové číslo:  AS615AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP DisplayPort na VGA Predaj skončil

HP DisplayPort na VGA

Vďaka tomuto adaptéru ľahko prevediete výstup DisplayPort grafickej karty na výstup VGA vhodný na pripojenie vášho monitora. Maximálne podporované rozlíšenie displeja je 1600 x 1200 obrazových bodov. Konektor DisplayPort je vybavený západkou na bezpečné pripojenie. Dĺžka kábla je cca 20 cm.

Parametre a špecifikácia:

Konektory:
1x 15-pin HD-15 Female VGA
1x DisplayPort Digital Audio/Video

Maximálne podporované rozlíšenie displeja:
1600 x 1200

Dĺžka kábla:
Cca 20 cm

Hmotnosť:
60 g

POZNÁMKA:
Použitie adaptéra HP DisplayPort/VGA môže vyžadovať aktualizáciu ovládača grafickej karty v systéme. Ak chcete nainštalovať aktuálnu verziu ovládača grafickej karty, prejdite na adresu www.hp.com.
 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rád bych se zaptal mam Grafickou kartu MSI gtx Geforce 1050 ti oc 4gb a chci se zeptat zda by tohle fungovalo na zapojení druhého monitoru který má připojku VGA popřípadě kterou redukci bych měl koupit nikde to nemohu dohleda děkuji

Dobry den, rad bych se zeptal na moznost lepsi ceny u produktu na objednavce cislo 154002704. Jedna se o vetsi mnozstvi jednoho produktu. Momentalni cena je standardni cena za jakou se da produkt koupit pri nakupu jednoho kusu. Diky a s pozdravem Jozef Hlavac

Diskusia a poradňa k HP DisplayPort na VGA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP DisplayPort na VGA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Displayport auf VGA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Displayport auf VGA.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií