Auto Off Road

Zobraziť katalóg
Auto Off Road
4,4 3 hodnotení
RC auto mierka 1:24, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa2056 Produktové číslo:  050211124255

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Auto Off Road

Užijte si úžasnou zábavu s RC modelem Auto Off Road! Tento detailně propracovaný model si mohou díky jednoduchému ovládání užívat kluci již od 3 let, nadchne však i jejich tatínky a dědečky. Auto je vyrobeno v měřítku 1:24 a je vhodné pro jízdu v interiéru. Dokáže jezdit dopředu, dozadu a zatáčet na obě strany. Kvalitní a bezpečné provedení i jedinečný design tohoto modelu z něj dělají hračku, kterou si zamiluje každý chlapec. Model je vyráběn ve více barevných variantách, dodáván je však dle aktuálních skladových zásob. 

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Dron Hotovo!
Obsah balenia
Model Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Model Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim nebylo by foto dalkov.ovladani?dekuji

Je to na dálkové ovládání???Nevidím na obrázku??? Dekukji

Diskusia a poradňa k Auto Off Road
Príslušenstvo pre Auto Off Road Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Auto Off Road. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Auto-Off Road. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Auto-Off Road. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Autó Off Road.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií