BABY Annabell Chorá Milly

Zobraziť katalóg
BABY Annabell Chorá Milly
Bábika – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif9661 Produktové číslo:  4001167701294

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABY Annabell Chorá Milly

Hrá sa vaša malá slečna rada na mamičku? Kúpte jej bábiku Milly z obľúbenej kolekcie BABY Annabell, o ktorú sa bude môcť zodpovedne starať. BABY Annabell Chorá Milly je úplne reálne stvárnená bábika, ktorá vyzerá a správa sa ako skutočné choré bábätko. Vaša dcéra sa môže o bábiku starať ako o skutočné dieťa. Po stlačení tlačidla bábike sčervenejú líca a plače. Malá mamička jej sama zmeria teplotu, skontroluje srdiečko stetoskopom a vylieči bábiku liekom, či injekciou. Vďaka týmto možnostiam zažije vaše dieťa s bábikou veľa zábavy a zároveň si pri hre prirodzene rozvíja a upevňuje pocit empatie aj zodpovednosti k ostatným. Látkové telo BABY Annabell je mäkké a poddajné, preto sa dieťaťu bábika príjemne drží. Kvalitné a zdravotne neškodné materiály, z ktorých je hračka vyrobená, sú zárukou nielen bezpečného používania bábiky v detských rukách, ale aj garanciou odolnosti a dlhej životnosti.

Kľúčové vlastnosti BABY Annabell Chorá Milly

  • Interaktívna bábika z kolekcie BABY Annabell od výrobcu Zapf Creation
  • Veľmi reálne stvárnenie pre zábavné hranie
  • Bábika je vybavená životnými funkciami (červenajú jej líca, plače, smeje sa)
  • Hra s bábikou pomáha u detí rozvíjať empatiu a zodpovednosť k ostatným
  • Vyrobené z testovaných a zdravotne neškodných materiálov
  • Bábika Baby Annabell funguje na tri batérie
  • Odporúčané pre deti od 3 rokov

Skvele vybavená bábika BABY Annabell Chorá Milly

Aby bola hra s bábikou plná fantázie a zábavy, dostala BABY Annabell Chorá Milly do vienka aj kompletnú výbavu, s ktorou sa dieťa môže hrať na skutočnú mamičku a ošetrovateľku. Súčasťou balenia bábiky sú preto tieto doplnky:

  • Dupačky a čiapočka
  • Stetoskop
  • Teplomer
  • Lyžička na liek
  • Fľaštička a injekcia
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABY Annabell Chorá Milly Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Annabell Nemocná Milly. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY Annabell Sick Milly. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY Annabell Sick Milly. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY Annabell Milly beteg.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií