BABY Born Interaktívna - Špeciálna edícia - víla

Zobraziť katalóg
BABY Born Interaktívna - Špeciálna edícia - víla
Bábika – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif3459 Produktové číslo:  4001167824191 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABY Born Interaktívna - Špeciálna edícia - víla Predaj skončil

BABY Born Interaktívna - Špeciálna edícia - víla

BABY Born k nám prilieta rovno z limitovanej špeciálnej edície! Prekrásne fialové šaty okolo nej vejú, vílie krídelká sa trblietajú a na hlave jej sedí krásna korunka. Interaktívna bábika má niekoľko životných funkcií, ktoré fungujú aj bez použitia batérií. Je vodoodolná, takže ju malé mamičky môžu bez obáv kúpať. V balení nájdete veľa užitočných doplnkov.

Kľúčové vlastnosti BABY Born interaktívne víly

  • Krásne spracovaná interaktívna bábika s množstvom detailov
  • Telo je vyrobené z tvrdého plastu
  • Môže sa kúpať a má niekoľko životných funkcií
  • Na chrbte má pripevnené fialové vílie krídla
  • Na sebe má víla BABY Born prekrásne šaty
  • Bábika získala ocenenie "Hračka roku 2013"

Víla so životnými funkciami

Interaktívna víla BABY Born sa správa ako naozajstné bábätko. Mamička jej môže podávať jej špeciálnu kašičku alebo jej dať napiť z fľaše. Po takomto občerstvení musí samozrejme tiež kakať a cikať. Bábika musí aj spinkať, preto po dlhom dni rada zavrie oči a nechá sa uložiť. Vďaka pohyblivým kĺbom bude hra s BABY Born vílou ešte viac realistická.

Prekrásne vílie šaty

Okrem trblietavých fialových šiat s motýliou výšivkou, krásnej korunky a farebných fialových krídielok má bábika pri sebe ešte ďalšie doplnky. Jej oblečenie skvele dopĺňajú fialové baleríny. Ďalej u nej nájdete fialový nočník, plienku, zdobený cumlík, ružovú fľašu a špeciálnu kašu, ktorú môže jesť z bieleho tanierika s ružovou lyžičkou. Pre mamičku si BABY Born prichystala náramky priateľstva a čarovný náhrdelník s jednorožcom.

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABY Born Interaktívna - Špeciálna edícia - víla Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Born Interaktivní - Speciální edice - víla. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY born interaktiv - Special Edition - Fee. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY born interaktiv - Special Edition - Fee. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY Born Interaktív - Special Edition - tündér.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií