Barbie - Jednorožec

Zobraziť katalóg
Barbie - Jednorožec
Figúrka odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa6649 Produktové číslo:  0887961207668

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barbie - Jednorožec

Očarujúce figúrka farebného jednorožca je určená malým slečnám už od troch rokov. Dlhá farebná hriva priamo nabáda ku kefovanie a prečesávanie malým hrebienkom. Dúhovú hrivu môže vaše dievčatko rozlične prečesávať priloženým hrebeňom a upravovať ju pomocou dvoch sponiek. Ozdobné sedlo jednorožce skvele sedí a jeho štíhlu šiju zdobí náhrdelník. Dievčatka si s jednorožcom užijú veľa zábavy, môžu vymýšľať príbehy rozprávkové, ale aj dobrodružné, do ktorých môžu zapojiť nielen bábiky Barbie, ale aj svoje kamarátky. Kúpte svojej dievčatku rozprávkového jednorožca s dúhovou hrivou!

Balenie obsahuje:

  • jednorožca
  • sedlo
  • náhrdelník
  • sponky
  • hrebeň

Jednorožec pre bábiku Barbie

Elegantný postava okúzľujúceho jednorožca bude skvelým kamarátom pre vašu dievčatko. Trpezlivo si nechá znovu a znovu rozčesávať dlhú dúhovú hrivu, ktorá mu siaha až na zem. Dievčatka môžu jednorožca rôzne zdobiť a využiť priložené sponky alebo aj iné ozdoby z ďalších Barbie sád. Jednorožec môže byť hlavným hrdinom rozprávkových aj dobrodružných príbehov, ktoré vaše dievčatko bude vymýšľať. Dajte deťom krásnu hračku, ktorá bude rozvíjať ich fantáziu!

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz ohledně této hračky. Na Zboží.cz uvádíte cenu 479 Kč, po vstupu na Váš e- shop je cena hračky 559Kč. Mám o ni zájem, ale za cenu 559 Kč ne, to můžu koupit kdekoliv jinde levněji. Děkuji Flešková.

Diskusia a poradňa k Barbie - Jednorožec
Príslušenstvo pre Barbie - Jednorožec Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Barbie - Jednorožec. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie - Einhorn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie - Einhorn. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Barbie - Unicorn.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií