AD homeoffice PET

Big Hero

Zobraziť katalóg
Big Hero
5 1 hodnotení
Puzzle 100 XL dielikov, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa2793 Produktové číslo:  8590878343375

Big Hero

Krásne obrázky pre našich najmenších, to sú puzzle Big Hero. Plno zábavy zažijete aj vy so svojimi deťmi s farebnými dielikmi, ktoré sa skladajú do obrazca. Táto hra podnecuje deti k premýšľaniu a učí ich trpezlivosti. Deti sú od prírody zvedavé a možno vás prekvapí, ako rýchlo úlohu zložiť obrázok zvládnu. A ak ich prestane baviť skladať obrázky, vytvorí v okamihu z dielikov puzzle dlhú cestu alebo domček pre koníka. Verte im, oni to vedia.

Deti majú svoj svet a hry k nim patrí. Puzzle rozvíjajú ich mnohokrát skryté schopnosti. Doprajte svojmu dieťaťu prirodzený rozvoj, krásne chvíľky s obľúbenou hrou a veľa radosti. Tip pre rodičov: deti prijímajú darčeky po celý rok, nielen na Vianoce!

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Big Hero
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Big Hero.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií