PET PET

Cubelet Battery

Zobraziť katalóg
Cubelet Battery
Príslušenstvo pre robot – modulárna kocka rotujúca
Kód:  HRAjd1484 Produktové číslo:  855165004246 Stránky výrobcu

Cubelet Battery

Cubelet je skvelý dodatok do vašej stavebnice. Vôbec jedna z najdôležitejších kociek, dodáva celej vašej konštrukcii elektrický prúd, vďaka ktorému môžu ostatné moduly fungovať. Na jednoduché používanie má malý vypínač. Možno ju jednoducho nabiť pomocou mikro USB kábla. Čím viac týchto kociek budete v konštrukcii mať, tým lepšie môžu ostatní roboti fungovať.

Kľúčové vlastnosti Cubelet Battery

  • Príslušenstvo pre stavebnicu Cubelets umožňujúce postaviť vlastné roboty
  • Cubelet Battery poskytuje elektrický prúd
  • Miniatúrny počítač vnútri kocky Cubelet
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Štúdium aj zábava

Stavebnica Cubelets nielen zabaví a poteší technických nadšencov od 4 rokov a vyššie, ale zároveň môže slúžiť ako vzdelávacia pomôcka pre budúcich vynálezcov a inovátorov. Každá kocka komunikuje so svojimi susedmi. Cubelets sú navrhnuté tak, aby dokázali sprostredkovať informácie o komplexných systémoch, ale aj o navrhovaní dizajnu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cubelet Battery
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubelet Battery. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zubehör für Roboter Cubelet Battery. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zubehör für Roboter Cubelet Battery. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Battery Cubelet.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií