Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Dell XPS 12 Touch

Zobraziť katalóg
Dell XPS 12 Touch
Tablet PC - Intel CPU, 12.5 "LED 4K 3840x2160 dotykový, RAM 8GB LPDDR3, Intel HD Graphics 515, M.2 SSD 256GB, WiFi, Bluetooth 4.1, Thunderbolt 3 (USB-C 3.1), webkamera, podsvietená klávesnica, Windows 10
Kód:  ADC820m22NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell XPS 12 Touch

Všestranný notebook Dell XPS 12 Touch prináša ako prvý vo svojej triede displej s rozlíšením 4K Ultra HD a inovatívne magnetické pripojenie, vďaka ktorému ho možno jednoducho oddeliť od klávesnice. Kombinuje to najlepšie z notebooku pre prácu az tabletu pre zábavu. Štýlová konštrukcia, malé rozmery a hmotnosť iba 1,49 kg vrátane klávesnice z neho robia atraktívne zariadenie vhodné na cesty.

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitne spracovaná oddeliteľná konštrukcie
  • Vynikajúci dotykový 4K displej s technológiou IPS
  • Výkonná platforma Intel Skylake
  • Podsvietená chiclet klávesnica
  • Rýchly SSD s moderným rozhraním M.2
  • Dvojica kamier (8 Mpx a 5 Mpx)
  • Dva porty Thunderbolt 3

Produktivita a mobilita

Notebook XPS 12 Touch poskytuje všestrannosť pre každodenné úlohy. Premyslená konštrukcia je pripojená pomocou magnetov a neobsahuje žiadne mechanické časti. Pracujte na svojich projektoch s plnohodnotnou chiclet klávesnicou so zdvihom len 1,9 mm, ktorá je stavaná na pohodlné ovládanie s minimom preklepov. Podsvietenie vám spríjemnia používanie notebooku najmä v nočných hodinách. Potom jednou rukou odpojte displej a použite ho ako tablet pre videohovory alebo audiovizuálne konzumácii. K tomu poslúži 8 Mpx kamera mieriace od užívateľa a 5Mpx webová kamera mieriace na užívateľa s dvoma digitálnymi mikrofónmi.

Ultra jemný displej

Prácu i zábavu si náramne užijete zásluhou dotykového 4K displeja s ohromujúcim rozlíšením 3840 × 2160 obrazových bodov. Toto zariadenie sa ako prvá môže pochváliť týmto rozlíšením v zariadení 2 v 1. Displej obsahuje viac ako 8 miliónov pixelov, teda štyrikrát viac ako v prípade Full HD. To vám umožní vidieť všetko, čo robíte, v neuveriteľných detailoch. Vďaka 400 nitov je navyše displej jasnejší než u bežných notebookov, obraz je teda skvelý aj za jasného svetla.

Za pozornosť stojí aj široké pozorovacie uhly 170 ° a 100% pokrytie farebnej škály. Ochranné sklo Corning Gorilla Glass NBT je až 10-krát odolnejšia proti poškriabaniu než sodno-vápenaté sklo, bráni tak vzniku škrabancov pri manipulácii, čistenie či utieranie.

K vašim službám

O nadštandardný výpočtový výkon sa postarajú procesormi Intel Core M na platforme 6. generácie Skylake. Dve jadrá v spojení s 8GB operačnou pamäťou a rýchlym SSD diskom zaistí plynulý beh operačného systému Microsoft Windows 10. Dva viacúčelové porty Thunderbolt 3 slúži na nabíjanie notebooku, pripojovanie niekoľkých zariadení (vrátane podpory dvoch monitorov 4K) a dátovým prenosom s rýchlosťou až 40 Gb / s, teda osemkrát viac než USB 3.0. K dispozícii budete mať aj čítačku kariet SD. 

Záruka NBD

Súčasťou záruky, poskytované spoločnosťou Dell, je tiež služba Next Business Day, ktorá vám zaručuje bezstarostnosť v prípade poruchy. K vám domov alebo do kancelárie bude nasledujúci pracovný deň vyslaný profesionálny servisný technik, ktorý zaistí odstránenie závady. Nemusíte si teda zbytočne robiť starosti a strácať drahocenný čas balením notebooku do krabice a jeho odoslaním do servisu alebo dochádzaním.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell XPS 12 Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell XPS 12 Touch.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií