AD homeoffice PET

Dirt Diggers Nákladné auto

Zobraziť katalóg
Dirt Diggers Nákladné auto
Auto – odporúčaný vek od 2 rokov
Kód:  HRAif8206 Produktové číslo:  0050743642937 Stránky výrobcu
Dirt Diggers Nákladné auto Predaj skončil

Dirt Diggers Nákladné auto

Vyberáte vhodnú hračku pre malého nezbedníka? Zvoľte si nákladné auto Dirt Diggers. Je vyrobené z kvalitného plastu, takže nejakú tú záťaž vydrží. Rozvíja detskú predstavivosť, motoriku, logické myslenie a hravosť. Deti zaujme jeho farebné vyhotovenie. Auto sa dá použiť na hranie doma a aj vonku, napríklad na piesku, má totiž odnímateľné vedierko. Nákladné auto Dirt Diggers je vyrobené tak, aby vyhovovalo požiadavkám detí už od dvoch rokov. 

Kľúčové vlastnosti nákladného auta Dirt Diggers

  • Auto Dirt Diggers je vyrobené z kvalitného plastu
  • Rozvíja detskú predstavivosť, motoriku, logické myslenie a hravosť
  • Farebné vyhotovenie
  • Hračka 2 v 1
  • Vhodná dovnútra aj von
  • Odnímateľné vedierko
  • Vhodné pre deti od 2 rokov

Nákladné auto Dirt Diggers 2 v 1

Auto Dirt Diggers v sebe spája 2 hračky naraz. Dieťa ho môže využiť ako auto na nakladanie, ale aj ako vedierko na piesok. Auto má totiž odnímateľnú korbu, ktorú dieťa môže využiť na piesku ako vedierko na stavanie báboviek. Vedierko môže kedykoľvek pripevniť späť a hra môže pokračovať. Hračka je vyrobená z tvrdeného plastu, nemusíte mať obavy, že by ju dieťa zničilo.   

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirt Diggers Nákladní auto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dirt Diggers LKW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dirt Diggers LKW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dirt Diggers Truck.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií