PET PET

Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 nariadenie G4B modrý

Zobraziť katalóg
Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 nariadenie G4B modrý
3,5 2 hodnotení
Tablet 7 "TFT displej 1024x600pxl, 512MB RAM, Android 4.4.4 KitKat, interná pamäť 8GB, slot pre Micro SD, detský a rodičovský mód, WiFi 802.11 b / g / n, 0,3MP predná kamera, 2,0MP zadná kamera, G -senzor, Quad-core CPU, silikónové ochranné puzdro,
Kód:  WG970x2e Produktové číslo:  GOGMAXPAD7G4B Stránky výrobcu
Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 nariadenie G4B modrý Predaj skončil

Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 nariadenie G4B modrý

Hľadáte pre vaše dieťa nejaký cenovo dostupný a pritom kvalitné tablet? Spoločnosť GoGEN prišla na trh s novinkou inšpirovanou známym animovaným hrdinom Maxipsom Fíkom. 7 "detský tablet Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 nariadenie G4B v modrej farbe je nielen vhodným darčekom pre vaše dieťa, ale aj výučbovú pomôckou.

Tablet disponuje celým radom zaujímavých funkcií. Výkon tabletu a jeho vybavenie je prispôsobené požiadavkám malých i väčších detí. Môžu používať špeciálne bezplatné vzdelávacie aplikácie alebo si zahrať menej náročnejšie hry. Veľkým bonusom u tohto tabletu je vonkajšie aj vnútorné fotoaparát. O bezpečnosť tabletu sa stará vysoko odolné plastové puzdro. Tablet vydrží na nabitie približne 3 hodiny prevádzky, čo je veľmi dobrý čas.

Hlavné prednosti

  • Prispôsobené potrebám menších i väčších detí
  • Bezplatné výukové aplikácie pre deti
  • Vylepšená rodičovská kontrola
  • Špeciálne detské prostredie
  • Odolnosť a veľmi dobrá výdrž

Špeciálne detské prostredie

Použitý operačný systém Android je veľmi jednoduchý a intuitívny. Výhodou je tiež optimalizácia pre plynulý chod priamo pre tento tablet. Prostredie tabletu bolo upravené s ohľadom na detské užívateľa. Tablet využíva tzv. Prostredie SIMBA, ktoré ponúka dve možnosti zobrazovania. Pre menšie deti a pre staršie deti formou dlaždíc. Zároveň bolo prostredie vylepšené pridanými špeciálnymi bezplatnými výukovými aplikáciami pre deti.

Vaše dieťa sa môže zabaviť v dopravnej výchove, dostane informácie o prvej pomoci v animovanej forme a všetko si zábavnou formou precvičia. Všetko je samozrejme v českom jazyku. Viac informácií o aplikáciách získate tu.

Rodičovská kontrola

Možno si hovoríte, prečo kupovať svojmu dieťaťu tabliet, keď môže byť internet nebezpečný. V určitom ohľade tomu, tak isto môže byť. Výrobca tabletu Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 nariadenie G4B však myslel aj na tento aspekt. Pomocou špeciálnej aplikácie, budete mať o používaní tabletu perfektný prehľad. Dokážete sledovať aktivity svojho dieťaťa alebo potrebné zistiť koľko času na ňom trávia.

Následne môžete blokovať nevhodné aplikácie alebo nastaviť časový limit pre vypnutie tabletu. Vzhľadom k možnosti nastavenia až 4 užívateľských profilov, môže tablet využívať aj viac detí.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
7" (17,78 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1024 × 600 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
0,5 GB (512 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
8 GB Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
0,5 GB (512 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
8 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB (32 768 MB) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie
WiFi Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory tabletu
micro USB 2.0, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack) Hotovo!
Senzory
Pohybový senzor Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Frekvencia procesora
1,3 GHz Hotovo!
Model procesora
Rockchip 3126 Cortex Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
135 mm (13,5 cm) Hotovo!
Šírka
225 mm (22,5 cm) Hotovo!
Hĺbka
16 mm (1,6 cm) Hotovo!
Hmotnosť
600 g (0,6 kg) Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 nariadenie G4B modrý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 G4B modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 um G4b blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 um G4b blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 G4B modrý.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií