PET PET

LEGO City 60186 Banský ťažobný stroj + LEGO City 60188 Baňa

Zobraziť katalóg
LEGO City 60186 Banský ťažobný stroj + LEGO City 60188 Baňa
Herná sada – zložená z 2 stavebníc
Kód:  LO6018660188 Stránky výrobcu
LEGO City 60186 Banský ťažobný stroj + LEGO City 60188 Baňa Predaj skončil

LEGO City 60186 Banský ťažobný stroj + LEGO City 60188 Baňa


LEGO City 60188 Baňa

Vykopte vzácny poklad v špecializovanej ťažobnej bani LEGO City! Naskočte do kabíny obrovského drviča a pustite sa do ťažby. Preskúmavajte s drvičom okraje bane a odhaľujte hrudy zlata. Potom sa presuňte do malého čelného nakladača, zosuňte kocky na kôpku a odvezte ich do mobilného laboratória vedcov. Ale pozor na demolačného experta, práve sa chystá vyhodiť dynamit do povetria, aby našiel ďalšie zlaté hrudky! Naložte banské vozíky až po okraj a vyprázdnite ich do čakajúceho nákladiaku, ten ich odvezie na ďalšie spracovanie. Ajaj, čo sa to stalo? Rana vzbudila medveďa, ktorý sa teraz prišiel pozrieť na váš obed!

Prezrieť produkt »


LEGO City 60186 Banský ťažobný stroj

Zlato, zlato, zlato! Rýchlo vezmite prilbu a vydajte sa s banským ťažobným strojom za novými objavmi. Vojdite ťažobným strojom do jaskyne a pustite sa do vŕtania. Vyvŕtajte dieru hlboko do zeme a potom odvážajte hrudy zlata nakladačom. Vyložte náklad u laboratória a nechajte geológov zanalyzovať, čo ste našli. Vy si zatiaľ dajte pauzu a využite náradie na stojane, aby ste upratali neporiadok po vŕtaní. Môžete tiež vyrobiť ďalších užitočných pomocníkov. Ale pozor, na skale sa húpe obrovský pavúk, a nevyzerá práve nadšene z toho, že ho rušíte hlučnou prácou.

Prezrieť produkt »


O LEGO City

LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov po veľa úžasných vozidiel a ikonických budov – zamilujú si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností podnecujúcich predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak aj ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 5 rokov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60186 Důlní těžební stroj + LEGO City 60188 Důl. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City 60186 Mining Bergbaumaschine + LEGO City 60188 Mine. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60186 Mining Bergbaumaschine + LEGO City 60188 Mine. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO City 60186 bányászati ​​bányászati ​​gép + LEGO City 60188 bánya.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií