PET PET

LEGO Creator 10253 Big Ben

Zobraziť katalóg
LEGO Creator 10253 Big Ben
5 1 hodnotení
Stavebnica – 4163 dielikov, odporúčaný vek od 16 rokov
Kód:  LO10253 Produktové číslo:  5702015591515 Stránky výrobcu

LEGO Creator 10253 Big Ben

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým kreatívnym deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek, v rámci jednej stavebnice, viacero tématicky podobných modelov, a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov a lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. Tentoraz vychádza v sérii LEGO Creator Expert unikátna stavebnica na zostavenie svetoznámeho londýnskeho Big Benu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné od 16 rokov
  • Špeciálne vydanie Big Ben
  • Precízne a veľmi verne spracované detaily
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov 4 163

LEGO Creator Expert - Big Ben

Nad týmto špeciálom zaplesá srdce nejednému fanúšikovi LEGO Creator. Lego stavebnica svetoznámeho londýnskeho Big Benu akoby svojej predlohe z oka vypadla. Tento vysoko detailný model zachytáva majestátnosť 96-metrovej Alžbetinej veže v neogotickom štýle s pripojeným východným krídlom Westminsterského paláca. Obsahuje krásnu fasádu s oknami, sochami a štítmi, ikonickou vežou s hodinami so zlatými cimburiami a geniálnymi detailmi, Ayrtonovým svetlom a štyrmi krásne vyrobenými ciferníkmi s pohyblivou hodinovou a minútovou ručičkou. Vo veži sa ukrýva skutočný zvon a v okolí nechýba trávnatý priestor, strom a chodník. Ocitnite sa v londýnskych uliciach s touto jedinečnou stavebnicou s úctyhodným počtom dielikov.

Obsah balenia:
Big Ben
Detailné sekcie Westminsterského paláca a priľahlá Alžbetina veža
4 detailné ciferníky s pohyblivou hodinovou a minútovou ručičkou
Chodník, strom a trávnik
Zvon Big Benu

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Creator 10253 Big Ben
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 10253 Big Ben. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 10253 Big Ben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 10253 Big Ben. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Creator Expert Big Ben.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií