AD homeoffice AD homeoffice

LEGO Creator 31038 Zmeny ročných období

Zobraziť katalóg
LEGO Creator 31038 Zmeny ročných období
5 2 hodnotení
Stavebnica 536 dielikov, odporúčaný vek od 8 - 12 rokov
Kód:  LO1024 Produktové číslo:  5702015348133 Stránky výrobcu
LEGO Creator 31038 Zmeny ročných období Predaj skončil

LEGO Creator 31038 Zmeny ročných období

Užite si radosti leta, jesene alebo zimy s úžasnou stavebnicou 3 v 1 Zmeny ročných období! Vitajte v očarujúcej letnej chate s tmavo červenými škridlami na streche, zelenými prednými dverami, červenobielymi markízami a farebnými kvetináčmi v oknách. Vonku sedí vo vysokých vetvách jablone vták a modré auto žiari v jasnom slnečnom svetle, ktoré rozžiaruje krásnu záhradu s trávnikom, záhradkou a bazénom. Tento model s pôvabnými detailmi tiež obsahuje poštovú schránku, kosačku, pohovku a stôl. Osvetlite grilovačku pomocou svietiacej kocky alebo rozlož chatu a tým odkryte detailné vnútro so stolom, lampou, stoličkami a rebríkom. Ak chcete zmeniť ročné obdobie, prestavajte chatu na jesenný domček s halloweenskou tematikou alebo na zimnú chatu s tematikou Vianoc. Sada obsahuje 2 minifigúrky s rôznymi doplnkami: dospelého a dieťa.

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Séria LEGO Creator sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viac tematicky podobných modelov a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. LEGO Creator vás prekvapí množstvom prepracovaných detailov i pohyblivosťou jednotlivých strojov. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Parametre a špecifikácie:

Produktový rad:
LEGO Creator

Možnosti zostavenia:
letná chata
jesenný domček
zimná chata

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 31038 Změny ročních období . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31038 Wechselnde Jahreszeiten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31038 Wechselnde Jahreszeiten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Creator 31038 Changing Seasons.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií